Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 oct 2009 - Anul XIV, nr. 247 (4233)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu despre depunerea candidaturii: Prima dată o faci inconştient, a doua oară o faci conştient

Miercuri, 21 Octombrie 2009 (15:48:55)

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la depunerea candidaturii pentru funcţia supremă în stat, pentru al doilea mandat, că îi este mai greu acum decât prima dată, el apreciind că "prima dată o faci inconştient, a doua oară o faci conştient", acum fiind mult mai responsabil.

"E mai greu acum decât prima dată. Prima dată o faci inconştient, a doua oară o faci conştient. Eşti mult mai responsabil", a spus Băsescu, în discuţiile cu judecătorii şi reprezentanţii partidelor în BEC.

În discursul său, ţinut după depunerea candidaturii, Băsescu a precizat că este emoţionat şi că se simte mult mai responsabil decât atunci când şi-a depus pentru prima dată candidatura.

"Mi-am depus candidatura. Sunt puţin emoţionat. În orice caz, infinit mai responsabil decât când am făcut-o prima dată. Prima dată când am candidat nu ştiam exact ce înseamnă viaţa de zi cu zi ca preşedinte al României. Azi ştiu şi de aceea consider că este o candidatuiră absolut responsabilă după un mandat deja exercitat", a spus Băsescu.

El a arătat că a decis să candideze a doua oară pentru că nu avea alternativă. "A nu mă înscrie pentru a două oară ar fi fost un gest de laşitate. Nu aş fi vrut să se spună despre mine că nu am avut curaj să candidez a doua oară", a spus Băsescu.

El a mai arătat că sunt destule lucruri pe care nu a reuşit să le facă pentru că nu a avut susţinerea politică necesară pentru un proces accelerat de modernizare a României, în mod deosebit în perioada 2007-2008, precizând că abia în 2009 am avut posibilitatea să comunice foarte bine cu Guvernul.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu despre depunerea candidaturii: Prima dată o faci inconştient, a doua oară o faci conştient.
 Vizualizări articol: 394 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Băsescu despre depunerea candidaturii: Prima dată o faci inconştient, a doua oară o faci conştient1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei