Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 oct 2009 - Anul XIV, nr. 247 (4233)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Revenire

Subvenţii la căldură şi pentru cei cu venituri între 425 şi 615 lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Miile de suceveni care au aflat cu stupoare că anul acesta nu au cum beneficia de ajutoare la căldură, din cauza reducerii planului maxim de venituri de la 615 lei la 425 lei, au totuşi speranţe ca lucrurile să revină la vechea formă, odată cu apariţia unei noi ordonanţe de urgenţă a Guvernului.
Noua ordonanţă modifică de fapt schimbările apărute în ordonanţa anterioară, numai că prevederile ei nu pot fi puse încă în aplicare, până când nu este legiferată de Parlament – consecinţă directă a căderii Guvernului.
“În ultimele zile se tot vorbeşte de ridicarea plafonului maxim pentru acordarea ajutoarelor de căldură. Se preconizează ca noul plafon maxim să fie acelaşi de anul trecut, de 615 lei, nu cel de 425 lei, cum a fost stabilit recent într-o ordonanţă de Guvern.
Fac un apel la populaţie şi la preşedinţii de asociaţii de proprietari să aştepte ca această modificare să fie legiferată, şi abia după aceea să vină la primărie să depună aceste cereri. Cei care se încadrează până în 425 lei vor parcurge traseul normal, dar pentru ceilalţi, va fi stabilită o nouă perioadă de depunere a cererilor de subvenţie”, a declarat ieri viceprimarul Sucevei Lucian Harşosvchi.
Acesta a precizat că, imediat după aflarea veştii, mulţi suceveni care se încadrau între cele două limite s-au grăbit să vină să depună cereri, atât la primărie, cât şi la asociaţiile de proprietari.
“Multă lume deja vrea să depună aceste cereri, dar rugămintea noastră este să aştepte, pentru că nu vor pierde nici una din lunile de subvenţie, chiar dacă vor fi nevoiţi să le depună ceva mai târziu decât ceilalţi beneficiari de ajutoare de căldură. Noi îi vom anunţa din timp când va începe perioada de colectare a acestor cereri, atât în presă, cât şi prin hârtii oficiale trimise asociaţiilor de proprietari”, a adăugat Harşovschi, care coordonează activitatea Biroului Asociaţii de Proprietari din cadrul Primăriei Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Subvenţii la căldură şi pentru cei cu venituri între 425 şi 615 lei.
 Vizualizări articol: 1040 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 3 voturi
Subvenţii la căldură şi pentru cei cu venituri între 425 şi 615 lei2.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei