Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 oct 2009 - Anul XIV, nr. 247 (4233)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Deplasare fructuoasă

Primarul Ion Lungu a reuşit să atragă noi fonduri de la bugetul de stat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şeful municipalităţii sucevene, Ion Lungu, plecat pentru două zile la Bucureşti, pentru a atrage noi fonduri şi a rezolva o serie de probleme legate de finanţarea proiectelor demarate, a făcut un nou tur al ministerelor, rezultatele fiind îmbucurătoare.
Principala realizare este legată de obţinerea a 40 de miliarde de lei vechi, de la bugetul de stat, pentru Termica Suceava. Mai exact, 25 de miliarde lei vechi vor fi alocaţi de la Ministerul Administraţiei şi Internelor, în urma discuţiilor purtate pe tema asigurării căldurii populaţiei în acest an, în vreme ce alte 15 miliarde de lei vor veni de la Ministerul Industriei – Autoritatea Română de Conservare a Energiei, în baza proiectelor puse în practică la Termica Suceava.
“Mă bucur că am reuşit să atrag aceste 40 de miliarde de lei vechi pentru Suceava. Banii ne sunt necesari pentru plata parţială a facturilor la cărbunele livrat şi am convingerea că populaţia nu va suferi de frig în această iarnă”, a declarat Ion Lungu, contactat prin telefon.

 

39 de miliarde de lei vechi pentru anveloparea termică a blocurilor

O întâlnire cu rezultate benefice pentru Suceava este şi cea cu persoane de la conducerea Ministerului Dezvoltării Regionale, în urma căreia a obţinut promisiunea ca până la finele anului să ajungă la Suceava cele 39 de miliarde de lei vechi necesare pentru anveloparea termică a 16 blocuri.
Suma va sosi în două tranşe, una de 20 de miliarde lei vechi în luna noiembrie, pentru lucrările efectuate în octombrie, iar alte 19 miliarde lei vechi în decembrie, pentru lucrările efectuate în noiembrie.
La Ministerul Culturii, Ion Lungu a depus spre finanţare proiectul de reabilitare a statuii domnitorului Ştefan cel Mare, din parcul Şipote.
Deplasarea la Ministerul Turismului a fost de asemenea benefică, Lungu obţinând asigurări că în 2010 va beneficia de sprijinul ministerului pentru demararea unor proiecte turistice, precum amenajarea unei zone de agrement în preajma Cetăţii de Scaun, amenajarea unor trasee turistice şi iniţierea unor programe de atragere a turiştilor la Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Ion Lungu a reuşit să atragă noi fonduri de la bugetul de stat.
 Vizualizări articol: 789 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 7 voturi
Primarul Ion Lungu a reuşit să atragă noi fonduri de la bugetul de stat3.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Jalnic trimis de
(21 oct 2009, 11:26:14
ia bani de la guvern pentru reabilitare termica , sa-i dea lui Mihalescu consilier PDL la Radauti si principal sponsor al organizatiei judetene PDL. Oare unde se duc miliardele de pe modernizarea blocurilor, ca reabilitare nu este. Blocurile aceastea nu dadeau mai multa caldura inainte de `90. Trebuie bani de campanie pentru Basescu? Asa a ajuns Mihalescu unul din cei mai mari bogati din judetul Suceava.
1.1  RE: Jalnic trimis de
(22 oct 2009, 00:19:52
Poate se hotaraste sa isi ia inca un Touareg pentru Primarie de banii aia! Nu de alta, dar am auzit ca se simte in pericol cu alte masini.

Ii recomand sa isi ia dreq un T-76 de la rusi, ca in asa hal a facut orasul asta! Taranoi de la prelicpca ati votat, ulite de sat va face. Sa se simta ca acasa nu?
2.   Cel mai mare deturnator de fonduri trimis de
(21 oct 2009, 11:31:02
Primarul acesta este cel mai mare deturnator de fonduri si se poate vedea cum fura tara si acolitii lui apar la TV si spun ca este criza. Este posibil ca finantatorul PL Suceava sa incaseze miliardele de pe panarama de program de reabilitare? Sa mearga sucevenii sa vada cum se lucreaza pe Mihai Viteazul? Unde este ITM sa vada ca nu indeplinesc protectia muncii , angajati fara carte de munca si lucrarile sunt de proasta calitate cu toate ca sunt supravegheati de "diriginti de santier" , incat cei ce faceau inainte la !/5 de pret o faceau mult mai bine. Dar aia nu sponsorizeaza PDL ca Mihalescu
2.1  RE: Cel mai mare deturnator de fonduri trimis de
(21 oct 2009, 16:39:24
Sugerez patronului de la Marelvi Construct sa depuna o plangere penala,in numele firmei,impotriva utilizatorului care posteaza cu nick-name-ul IONICABALANEL.Afirmatiile sunt de o gravitate deosebita,avand natura de a aduce mari prejudicii societatii incriminate.Solicitati-i niste daune minore,acolo,vreo suta de mii de euro,poate se lecuieste de mancat cu polonicul din latrina! Va ofer asistenta juridica gratuita! In cazul in care nu veti proceda de o atare maniera,s-ar putea sa creati convingerea ca tndividul chiar are dreptate.
2.2  RE: Cel mai mare deturnator de fonduri trimis de
(21 oct 2009, 17:57:39
INCAPPUCCIATO te dai tu mare dar degeaba...

In primul rand cum faci legatura certa dintre un cont de pe un site local si o persoana?!? Pe baza ipului? Ai auzit de proxy anonim care poate falsifica ip-ul?

Cum garanteaza in fata judecatorului cei de la monitorulsv.ro ca sunt atat de bazati in protejarea informatiilor private si ca nu pot fi sparte/accesate de hackeri?!?

Daca cineva a furat/hackerit baza de date a monitorului si foloseste datele conturilor pentru a posta comentarii pe forum in numele altcuiva?

Imi dai senzatia ca esti un absolvent de spiru haret sectia juridic, forma de invatamant "fara frecventa".
2.3  RE: Cel mai mare deturnator de fonduri trimis de
(21 oct 2009, 18:08:33
Ai vrut tu sa fii sulfuric,dar abia daca ai reusit sa fii carbonic...,H2SO4.Pui intrebari pertinente,dar,se pare,nu prea esti initiat in procedura uzata in astfel de situatii.Sorry,dar nu pot sa-ti dau prea multe amanunte specifice pe site.

Cat despre studiile mele,stai linistit,pe vremea cand le-am facut,institutia si forma de invatamant pe care le-ai amintit nu existau!
2.4  RE: Cel mai mare deturnator de fonduri trimis de
(21 oct 2009, 18:28:00
Parca ati fi Bogdan Olteanu. Sunteti un absolvent juridic care a intrat in politica imediat dupa absolvirea facultatii si nu a apucat sa profeseze?

Scoatem vorbe frumoase cand e vorba de lucruri generale dar cand vine vorba de lucruri concrete si de finete ne eschivam si aruncam cu noroi in loc sa aducem raspunsuri clare.
2.5  RE: Cel mai mare deturnator de fonduri trimis de
(21 oct 2009, 18:49:46
domnule H2SO4 chiar nu este nevoie pentru asemenea cuvinte. Eu chiar doresc sa fiu actionat in instanta, sau cel putin in privat deoarece am acelasi id numai ca are continuare @yahoo.com si daca o persoana din cele ce se simt acuzate vor o dovada sa o ceara in privat si le fac demonstratia de multe alte dovezi. Chiar si procurorul Dambu ce cam protejeaza pe unii stie ca cunoscu multe si a vazut o scrisoare trimisa la CSM cu sesizari la colegi de ai lui.
3.   Idioti de pesedist trimis de
(21 oct 2009, 13:00:05
mai tampitilor banii astia sunt din fonduri europene.

Cine ti-a spus tie ca domnul Mihalescu fura?

Documenteaza-te ca e in top 500 capital si are bani personali pentru ca munceste.

tu ia si du-te la munca daca il invidiezi nu sta si trimite mesaje de la sediul psd unde sunt mosii criminali de la revolutie.

la munca pesedistilor
4.   Cetatean trimis de
(21 oct 2009, 13:04:11
Cu ce tupeu vorbesti tu de rau de Primarul Ion Lungu?

Du-te acasa si sterge-ti mucii si gandeste-te ca soselele din oras vor arata bine datorita lui

ai apa calda datorita lui

se fac reabilitari datorita lui

daca era dontu mai bun de ce nu a castigat el alegerile?

l-a batut lungu cu 72%

hai du-te acasa daca nu sti sa apreciezi un primar bun

5.   Pesedistii sunt frustrati si complexati trimis de
(21 oct 2009, 13:24:23
stiu ca dontu sau marza va platesc sa aduceti acuze la adresa PDL dar pebtru putinii bani pe care ii primiti de la ei deoarece comunistii sunt tare zgarciti si pentru ca mintiti ca sa intimidati simpatizantii PDL si poporul sa nu ne voteze.Dar am o mare dezamagire pentru voi:

-Trimiteti in continuare mesaje la adresa PDL pentru ca cetatenii sa va vada adevarata fata.

5.1  RE: Pesedistii sunt frustrati si complexati trimis de
(21 oct 2009, 15:10:59
Exista libertate de exprimare si orcine este liber sa critice pe oricine atat timp cat aduce si argumente. Cand nu ai contraargumente sa combati unele acuze te apuci sa arunci cu noroi in acuzator. Ca sa il vorbesti de rau pe primarul Lungu iti trebuie argumente, nu tupeu. Tupeu ai tu sa incerci sa ii pui pumnul in gura unuia care are o parere diferita de a ta... acestea sunt reflexe totalitariste.

Sunt curios si eu care partid plateste mai bine pentru opinii favorabile. Doresc sa imi rotunjesc veniturile. Inteleg ca cei de la PSD platesc putin.

Voi de la PD-L cam cat platiti pe un comentariu elogios? Deduc din cele spuse de tine ca sunteti mult mai generosi. Poate mai aveti si pentru un soldat ca mine un loc in armata voastra de laudatori.

Parere personala. / Pamflet
6.   Dle INCAPPUCCIATO trimis de
(21 oct 2009, 16:51:38
Dle INCAPPUCCIATO oare de unde faceti rost de date? De la serviciile "pro-basesciene" ce sunt coordonate de procurorul Dambu la nivel local?

Chiar a ajuns lehamitea la oameni in gat de acesti politiceni hapsani.

Cred ca administratorul Dana Humoreanu de la Monitorul ar trebui sa iti explice ca unele "epitete" sa le folosesti in dicutiile familiare cu parintii tai.

Si da sper ca toti politicenii ce au facut fapte penale (furt, delapidare, trafic de influenta, etc. ) sa ajunga in beciurile IJP Suceava, dar toti si fara discriminare politica.
6.1  RE: Dle INCAPPUCCIATO trimis de
(21 oct 2009, 17:26:26
Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

Pe intelesul tau,IONICABALAN,este vorba despre raspundere civila si mai ales penala! Vad ca ai schimbat nota! Si eu sustin ideea ca toti cei care au incalcat legea,indiferent de nume,de culoare politica sau pozitie sociala trebuie sa suporte consecintele. Dumneata ai facut,insa,nominalizari,iar pentru asta ar trebui sa pregatesti probele,pentru ca n-o sa-ti fie taman comod!

De unde fac rost de date,nu e problema ta! Sa zicem ca de la Mama Omida!

Ti-ai permis sa faci referire la parintii mei,cu care,din pacate,nu mai pot discuta.

Am discutat,in schimb ,cu unii dintre cei incriminati in articolele tale,si s-ar putea sa ne cunoastem ,cat de curand,intr-o conjunctura in care e posibil sa nu mai fii atat de dezinvolt!

Maine cu ce nick mai postezi?
7.   :)))))))))))))) trimis de
(21 oct 2009, 17:33:32
Procuroru Dambu e bine dle INCAPPUCCIATO? Sau Tata Omida:))))))) Chiar crezi ca nu sunt dovezi ? Intai sa spui macar unei persoane care zici tu ca o reprezinti sa ma contacteze si vezi ce de multe dovezi aduc. Traim in Suceava un sat cu politiceni corupti. Unde mafia celor ce visezi tu ca ii aperi incearca sa conduca intr-un gen extremist de tip Zelea Codreanu(reincarnat in Gheorghe Flutur)
7.1  RE: :)))))))))))))) trimis de
(21 oct 2009, 18:00:26
Nu esti curios cam ce premii acorda Codul Penal pentru savarsirea infractiunilor de tainuire,nedenuntare,favorizar a infractorului? Daca sustii ca ai atatea dovezi,vis-a=vis de jefuirea banului public,cand si carui organ competent de cercetare le-ai adus la cunostinta? Ipotetic,daca ai fi procedat asa,fenomenul putea fi contracarat.Prin tacerea ta te-ai transformat,voluntar sau nu,in complice al celui care a savarsit infractiunea. De fapt,am convingerea ca ai falimentarul obicei de a vorbi atunci cand nu e cazul si viceversa!

In alta ordine de idei,chiar eram curios cand o sa te napustesti si asupra lui Flutur...era cam singurul absent de pe lista lunga de persoane pe care le-ai bestelit!

Cat despre CZC,esti sigur ca a fost mai nociv decat ,sa zicem,un ditamai generalul de Securitate Oprescu,nimeni altul decat tatal candidatului de dragul caruia se pare ca te dai de ceasul ****?
7.2  RE: :)))))))))))))) trimis de
(21 oct 2009, 18:24:28
Cred ca am sa renunt sa te mai provoc...nu mi-am facut un scop din asta. Iti faci singur un mare rau si nu vreau sa te am pe costiinta,chiar daca afirmatiile tale,mai ales cele facute la modul general supara! Fara a vrea sa te jignesc,fa o pauza,iesi putin din casa,bea o bere,mai sfatuieste-te si cu altii... Ce faci tu seamana a sinucidere. Chiar cu dreptatea in mana,niciodata sa nu ataci asa dezordonat. In general,numarul dusmanilor pe care ti-i faci este decisiv! Daca astia pe care i-ai nominalizat se napustesc simultan asupra ta,consecintele nu sunt greu de anticipat.Chiar m-ai pus pe ganduri...unde sa mergi cu dovezile daca tu esti impotriva tuturor? Una peste alta,vremea haiducilor se pare ca s-a dus...
7.3  RE: :)))))))))))))) trimis de
(21 oct 2009, 18:56:20
dle INCAPPUCCIATO sunt cu dreptatea si chiar as vrea sa vad un om adevarat de dreapta si nationalist , astfel incat sa simtim dreptatea si sinceritatea politica. Nu minciuna si nu ma pot pune impotriva unor si a apara altii, cand toti cei pana acum au facut totul pe spinarea noastra si ei rad de noi cum credem minciunile scrise in ziar. De ce nu se spune ca prefectul Popescu este om fidel lui Flutur, la fel si Sorin Ciobanu fost director Directia Silvica. Chiar daca a fost schimbat din functie dar ei sunt cei ce vor trada PSD dinautru in alegerile actuale . Banul si dracul sunt idealurile lor.
8.   Referitor la banii de reabilitare trimis de
(21 oct 2009, 18:17:28
Mesaj pentru dl Mihalescu principalul incasator de fonduri (prin firma Marelvi): daca are demnitatea sa ne spuna cu cat a finantat real partidul PDL si cum se duce la adunare sa se roage alaturi de confratii lui stiind ca in acea incapere numele lui Dumnezeu este cel mai curat si adevarat gand. Oare oamenii simpli de religia sa il inteleg in asemenea gesturi ce nu fac altceva decat sa umileasca aproapele sau? Cunoscandu-i fetele si stiind cat de importanta este religia in educatia familiara la ei , ma pune pe gand si spun ca BANUL este modalitatea diavolului de a ne diferentia si spun ca nu este curat si cinstit cel ce se arata smerit ci cel ce se simte smerit in sine. Este o rusine pentru fratii dvs crestini Dle Mihalescu , jocurile murdare ce le faceti si cu ce bani sponsorizati PDL-ul. Unde ste frica de Dumnezeu?
9.   Realitate trimis de
(22 oct 2009, 10:01:09
ce vorbiti voi de frica de Dumnezeu?

Ia intraeba-i tu pe pesedistii tai criminali daca atunci cand l-au executat pe Ceausescu si pe Elena nu le-a fost frica de Dumnezeu?

Daca Mirza cat a furat de la guvern in mandatul lui nu i-a fost frica de DUMNEZEU?

Voi sunteti in stare si acum sa comiteti crime la fel ca in 1988 numai sa va atingeti scopul

10.   Treziti-va trimis de
(22 oct 2009, 10:08:40
ce aveti cu domnul Mihalescu muritori de foame ce sunteti?

Acest om pentru ca asa il pot numi isi castiga cinstit painea

dar tu daca esti invidios ca nu ai creierul si banii lui spune asa,nu veni cu minciuni ca fura ia si demonstreaza daca poti.

ce,v-a ajuns focul la fund stiti ca nu veti castiga alegerile si ce ziceti?

Hai sa ne luam de pedelisti ca si asa ei ne-au desconspirat jocurile murdare si neavand argumente venim cu minciunele poate lumea nu ii voteaza.

Dar asa lumea va vede adevarata fata de frustrati,complexati,fricosi si criminali de la revolutie ca vad ca mustrari de constiinta nu aveti

11.   Dovezi trimis de
(22 oct 2009, 10:17:37
dar de unde sti tu ca banul si dracul sunt idealurile pedelistilor?

PSD=CRIMA=HOTIE=Iliescu Mirza Dontu care e un paralel si nu stie sa poarte o discutie si se crede mare jurist.

Dar am vazut cu totii ca adevaratul jurist este deputatul Ioan Balan SI i-a demonstrat lui dontu ca de fapt e un neica nimeni si un incult asa ca sa nu se mai creada ca el reprezinta ceva in Suceava.

L-a pacalit cineva si el vine cu placa asta peste tot dar de acum ar fi cazul sa o schimbe.

12.   Nu trimis de
(22 oct 2009, 13:18:41
PDL nu plateste pe nimeni sa aduca acuze la adresa PSD dar pesedistii fac lucrul acesta stiu dintr-o sursa de la voi chiar

Asa ca nu umblati cu cioara vopsita ca minciuna are picioare scurte

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei