Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 oct 2009 - Anul XIV, nr. 247 (4233)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsură

Primăria prelungeşte termenul de depunere a cererilor pentru subvenţia la căldură

Miercuri, 21 Octombrie 2009 (14:55:12)

Primăria municipiului Suceava a decis să prelungească termenul de depunere a cererilor pentru acordarea subvenţiei la energia termică livrată populaţiei ca urmare a numărului mic de solicitări înregistrat până în prezent, a anunţat viceprimarul Lucian Harşovschi. Aşa se face că sucevenii cu venituri mici vor putea depune cererile pentru acordarea de ajutoare la încălzire şi după data de 23 octombrie, termen limită stabilit iniţial de municipalitate.
De luni, de când au început să fie colectate cererile la cele două sedii ale Primăriei Suceava, cel din Burdujeni pentru termoficare şi lemne de foc, iar cel din Areni pentru gaz metan, aproape 4000 de familii sucevene au solicitat să le fie acordate ajutoare de căldură.
Cele mai multe cereri înregistrate până miercuri după-amiază, peste 2000, au venit de la asociaţiile de proprietari, care strâng cererile din partea locatarilor care beneficiază de încălzire în sistem centralizat.
Un număr foarte mare de cereri, aproape 1200, au fost primite de la familii ale căror locuinţe sunt încălzite cu centrale termice pe gaz metan.
În cele trei zile, la sediul din Burdujeni a Primăriei Suceava au fost depuse şi 800 de cereri pentru subvenţii la încălzirea cu lemne, cărbune sau produse petroliere.
Viceprimarul Sucevei, Lucian Harşosvchi, a precizat că, în actualele condiţii impuse de lege, numărul total al solicitărilor de subvenţie la nivelul municipiului va fi sub 14.000. Numărul total al cererilor pentru ajutoare de căldură ar putea fi mult mai mare dacă, prin revenirea la plafonul maxim de anul trecut, ar putea depune solicitări şi sucevenii care se încadrează cu veniturile între 425 lei şi 615 lei pe membru de familie.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria prelungeşte termenul de depunere a cererilor pentru subvenţia la căldură .
 Vizualizări articol: 2434 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria prelungeşte termenul de depunere a cererilor pentru subvenţia la căldură0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei