Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 oct 2009 - Anul XIV, nr. 247 (4233)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu: România nu trebuie lăsată pe mâna alianţei de la Grivco

Miercuri, 21 Octombrie 2009 (15:50:13)

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la depunerea candidaturii pentru un nou mandat pentru funcţia supremă în stat, că România nu trebuie lăsată pe mâinile "alianţei de la Grivco", el precizând România nu este a lui Iliescu, Hrebenciuc, Geoană, Marko, Voiculescu sau Vântu.

El a arătat că, prin depunerea candidaturii pentru un nou mandat, vrea să redea România românilor, astfel încât să nu se ajungă la situaţia să fie controlată de grupuri de interese, ca în "vremea lui Adrian Năstase".

"România nu trebuie lăsată pe mâinile alianţei de la Grivco. România nu este nici a lui Ion Iliescu, nici a lui Hrebenciuc, nici a lui Marko Bella, nici a lui Mircea Geoană, nici a lui Vântu, nici a lui Voiculescu. România este a românilor iar efortul meu, în continuare, va fi ca România să fie a românilor şi să nu înceapă din nou să fie controlată, ca în vremea lui Adrian Năstase, de grupurile de interese", a spus Băsescu.

Şeful statului a precizat că ştie care au fost motivele marilor insatisfacţii din mandatul său pentru cei pe mâna cărora nu vrea să las România. "Nu am negociat nici cu Vântu, nici cu Patriciu, nici cu Voiculescu. Nu am negociat nici cu Hrebenciuc, nici cu Vanghelie, nici cu Ion Iliescu, pentru că vedem România în mod diferit", a subliniat Băsescu.

El a arătat că vrea o România care să devină modernă, precizând că nu a reuşit să-şi finalizeze proiectul în primul mandat. "Este problema românilor dacă vor vrea o România a lor sau o Românie pe care s-a îndrepte către grupuri de interese nelegitime, pentru privatizarea Poştei, a Romgazului, a Transgazului, a Oil terminalului şi altor obiective", a adăugat Băsescu.

El s-a autodefinit ca un om care ţine ca un proces de privatizare să fie transparent şi care ştie care au fost bătăliile pe aceste procese de privatizare.

"Ştiu cum se influenţează oamenii politic de către oameni de afaceri de gen Vântu, Voiculescu sau Patriciu. Dar am rezistat timp de cinci ani să nu fac compromisuri cu aceşti oameni, cu aceste interese, şi vreau să se ştie că nu voi face nici în ultimele zile ale primului meu mandat prin cedarea cu privire la desemnarea primului ministru", a spus Băsescu.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: România nu trebuie lăsată pe mâna alianţei de la Grivco.
 Vizualizări articol: 850 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Băsescu: România nu trebuie lăsată pe mâna alianţei de la Grivco1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa traiti bine trimis de
(21 oct 2009, 19:50:49
Personal consider ca nu trebuie lasata nici pe mana hotilor si mincinosilor din modrogan.

Poate inventeaza marinarul un alt partid

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei