Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 oct 2009 - Anul XIV, nr. 247 (4233)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


„Adevărul de seară”, o dovadă că pe Patriciu nu-l prea ajută mintea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Partea proastă a dorinţelor noastre fierbinţi e că, dacă se îndeplinesc, nu se îndeplinesc pe loc, ci au trebuinţă de-un timp de manevră. Câteodată, când în final se materializează, ele nu mai au decât valoare simbolică, aducând un beneficiu doar moral. Totuşi, o dorinţă împlinită rămâne o dorinţă împlinită, arătându-i destinatarului că zeii nu-l tratează cu posteriorul.
Ca să i se împlinească o dorinţă lui Adrian Năstase, au fost necesari, măiculiţă, 12 ani! O duzină de ani, dar – ca să folosim un joc de cuvinte - nici dorinţa n-a fost una de duzină. Astfel că, în acest moment, Năstase e numai o fericire: obrajii şi-au recăpătat conturul de funduleţ rozaliu de bebe, pălmuţele îi plescăie de aplauze, linia nasului priveşte optimist spre viitor, acolo unde piciorul său intenţionează a păşi ferm.
Dar să ieşim din ceaţă: la începutul lui mai 1996, Năstase, preşedinte al Camerei Deputaţilor, s-a şucărit dunăre pe postul de radio „BBC”, care se manifesta făţiş împotriva PDSR. De aceea, a anunţat că partidul său va lua la rost Consiliul Naţional al Audiovizualului, cerându-i să revadă permisiunea acordată posturilor de radio, de a retransmite în româneşte programul „BBC”.
Atunci nu s-a ales nimic, dar rugăciunea, acompaniată de acatiste convingătoare, s-a materializat peste 12 ani, în 2008, când s-a hotărât ca „BBC”-ul să ne lase şi să se tot ducă. Mai mult, bunul creştin Năstase a primit şi un bonus din ceruri, constând în dizolvarea postului „Europa Liberă”. Vezi, Adi, dacă ţi-ai păpat tot lăpticul, ce cadou ţi-a făcut Doamne-Doamne? Zi-i lu’ nenea Iliescu să te pupe din partea noastră!
Totuşi, paguba nu-i uriaşă pentru naţiune, fiindcă „BBC”-ul românesc n-a fost un lăcaş de cult, aşa cum se sugerează. Să nu uităm că acolo şi-au desfăşurat activitatea jurnalişti spectrali gen băiatul ăla şters Ciocăzanu, acum mare şef la „Adevărul de seară”, fiindcă este expert în a oferi companie domnilor generoşi.
Apropo de „Adevărul de seară” şi de domni generoşi, se vede că pe Patriciu nu-l prea ajută mintea, fiindcă un ziar mai prost şi mai sec să vrei şi nu poţi face.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Adevărul de seară”, o dovadă că pe Patriciu nu-l prea ajută mintea.
 Vizualizări articol: 1177 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
„Adevărul de seară”, o dovadă că pe Patriciu nu-l prea ajută mintea4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei