Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 oct 2009 - Anul XIV, nr. 247 (4233)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Nedumeriri teve

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mărturisesc că mă reconfortează clasamentul ligii întâi, aşa cum arată el astăzi în partea superioară. Dacă Dan Petrescu nu i-ar fi subestimat pe vasluieni şi nu-şi ţinea internaţionalii pe bancă, am fi avut la conducere un triumvirat de echipe din provincie (sper că Bursucul a compensat în Scoţia). Aşa, a rămas doar Poli-CFR, un duet care se va bate în duel chiar în etapa următoare, în ordine inversă. Timişorenii sunt singurii neînvinşi, clujenii sunt neînvinşi acasă! Din păcate, procentul acela majoritar de români care nu prind gesepeteve-ul, în care sunt inclus şi eu, nu se va putea bucura de acest derby adevărat. Anteniştii au ales Steaua-Rapid, să zicem oarecum justificat de data asta, dar cum se face că etapa trecută în loc să vedem Rapid-CFR, am văzut Poli Iaşi-Steaua (altfel un meci deloc urât)?! Dacă nu ştiaţi, echipa din Ghencea a fost vedetă de televiziune generalistă de 7 ori în 10 etape! Pentru comparaţie, Rapid sau Poli Timişoara n-au avut până acum acces la publicul larg. Nu-i nimic, vor apărea şi ele în deschidere la bingo, ca şi Universitatea Craiova, dar când le va veni rândul să joace în compania selectă a Stelei!
Înclin să cred că alegerea meciului de la Iaşi n-a fost făcută pe aceeaşi bază a nucleului numeros de suporteri, ci din cauza unei strategii îndoielnice de marketing. Trebuia promovat cumva DVD-ul cu drumul spre Sevilla! Dar nu era mai bine să fi fost programată iniţiativa asta peste o săptămână, că tot era derby-ul cu Rapid şi deci Steaua avea oricum asigurată expunerea cu acoperire naţională?!
Şi fiindcă tot am ajuns la nedumeriri teve, mă întreb de ce oare este invitat atât de des să-şi dea cu părerea prin studiouri numitul Iulian Miu! Mare fotbalist, mare caracter, mare orator... Înţeleg că omul s-a lăsat de dat cu piciorul în minge, că are mult timp liber şi se plictiseşte, dar de ce i se creează cu obstinaţie condiţii să-i plictisească şi pe alţii cu vocabularul său de buturugă?! La ce spirit critic are, nu-i exclus să-i ia Becali măsurile pentru statuie, că de, e şi el o “fostă glorie”!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nedumeriri teve.
 Vizualizări articol: 852 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Nedumeriri teve5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei