Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 oct 2009 - Anul XIV, nr. 246 (4232)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Contre

Seredenciuc îi arată „cartonaşul portocaliu” lui Iordache

Marţi, 20 Octombrie 2009 (16:52:11)

Viceprimarul PD-L al municipiului reşedinţă de judeţ, Viorel Seredenciuc, s-a arătat deranjat de afirmaţiile purtătorului de cuvânt al PSD Suceava, Virginel Iordache, cum că în Suceava este haos iar peisajul din oraş este unul selenar apreciind că ele sunt nejustificate şi îi recomandă ca pe viitor să-şi găsească subiecte mai interesante. „În opinia dumnealui, ce se petrece în oraş astăzi este haos. În opinia mea, în oraş se lucrează şi se lucrează după un program bine stabilit, bine urmărit”, a precizat Seredenciuc. El a făcut comparaţie cu perioada în care municipiul Suceava s-a aflat sub administraţie PSD, perioadă în care era foarte multă linişte lăsând să se înţeleagă că practic în oraş nu se întâmpla nimic notabil. „Termenul de haos pe care l-a folosit domnul Iordache probabil e comparativ cu ce au făcut dumnealor în perioada 2000-2004, când în oraş era linişte totală. Din câte îmi aduc
aminte era interzisă şi circulaţia camioanelor mari prin municipiu. Liniştea era desăvârşită şi cred că singura acţiune pe care şi-o pot nota domnii de la PSD a fost împărţirea terenurilor de la Metro, care s-a făcut tot într-o linişte totală, că abia după doi ani am aflat câte ceva”, a spus Seredenciuc. El a opinat că Iordache şi-a ales o temă de campanie electorală pentru că „atunci când nu ai ce spune îţi alegi un subiect şi începi să brodezi pe el”.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Seredenciuc îi arată „cartonaşul portocaliu” lui Iordache.
 Vizualizări articol: 1155 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
Seredenciuc îi arată „cartonaşul portocaliu” lui Iordache2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei