Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 oct 2009 - Anul XIV, nr. 246 (4232)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nu le-a mers

Un sucevean şi un botoşănean, prinşi după ce au jefuit o casă de amanet

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Sîrmă, Liţă, Cablu, veniţi acasă, s-a ars transformatorul”, aşa sună una din glumele pe care bucureştenii le fac adesea la adresa moldovenilor. După isprava de ieri dimineaţă, când un anume Ionuţ Sîrmă, cu reşedinţa în Câmpulung Moldovenesc, ajutat de vărul său Bogdan Dragotă, pripăşit prin Bucureşti, ambii de loc din Pomârla-Botoşani, au fost prinşi la numai câteva minute după un jaf comis la o casă de amanet din capitală, numărul poantelor cu moldoveni va creşte.

 

Jaful de ieri dimineaţă s-a produs la o casă de amanet, de pe Şoseaua Olteniţei, din Bucureşti. Doi indivizi care aveau feţele acoperite cu cagule au intrat în casa de amanet şi, după ce au lovit-o pe casieră, au încărcat două sacoşe cu bijuterii şi au fugit. Deşi lovită la cap, femeia a reuşit să apese butonul de panică, iar după un minut poliţiştii au ajuns la faţa locului.
„În urma măsurilor dispuse, suspecţii au fost prinşi în scurt timp. Unul dintre ei s-a ascuns în scara unui bloc, situat la două străzi de casa de amanet, iar celălalt a fost prins în troleibuzul 76, care a fost blocat în trafic”, a declarat comisarul şef Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.
Şi pentru ca filmul demn de cascadorii râsului să fie complet, poliţiştii au reuşit să recupereze doar jumătate din bunurile furate, una din sacoşele cu bijuterii fiind pierdută de Sîrmă şi Dragotă în timp ce fugeau. Atât Ionuţ Sîrmă, de 22 de ani, cât şi vărul său, Bogdan Dragotă, de 23 de ani, au fost reţinuţi de poliţişti sub acuzaţia de tâlhărie.
„Asupra unuia dintre suspecţi a fost găsit un cuţit care prezenta urme de sânge, însă deocamdată nu putem spune dacă acesta a fost utilizat în comiterea faptei”, a mai spus Christian Ciocan. Criminaliştii urmau să examineze arma şi, în funcţie de concluzii, vor decide dacă va fi nevoie de extinderea cercetărilor.
În ceea ce o priveşte pe casieră, aceasta prezenta un traumatism cranio-cerebral acut închis şi a fost transportată la spital. Potrivit medicilor, femeia ar fi în afara oricărui pericol, leziunile constatate fiind minore.
Ionuţ Sîrmă se mutase în Câmpulung Moldovenesc la începutul acestui an şi avea viză de flotant, în timp ce vărul său plecase în Bucureşti de aproximativ patru ani, iar în 2008 solicitase Poliţiei din Botoşani un aviz pentru a putea activa ca agent la o firmă de pază şi protecţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un sucevean şi un botoşănean, prinşi după ce au jefuit o casă de amanet.
 Vizualizări articol: 2793 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Un sucevean şi un botoşănean, prinşi după ce au jefuit o casă de amanet5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei