Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 oct 2009 - Anul XIV, nr. 246 (4232)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Preşedintele CJ Braşov vrea să organizeze un referendum privind legalizarea prostituţiei

Marţi, 20 Octombrie 2009 (18:06:38)

eşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Braşov, Aristotel Căncescu, a anunţat, marţi, că doreşte organizarea unui referendum, concomitent cu cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, cu privire la opinia braşovenilor faţă de legalizarea prostituţiei şi a consumului de droguri.

Preşedintele Consiliului Judeaţean Braşov a precizat că va propune spre aprobare acest proiect de hotărâre pentru plenul consiliului de săptămâna viitoare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Am luat această iniţiativă la solicitarea mai multor preoţi din judeţ care consideră că legalizarea acestor fenomene va accentua degradarea societăţii. Trebuie să vedem care este opinia braşovenilor faţă de această problemă. Nu putem legaliza drogurile într-o ţară în care sunt deja mari probleme în acest sens şi cunosc foarte bine situaţia, deoarece am semnale de la serviciile secrete", a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, Aristotel Căncescu.

Potrivit sursei citate, dacă hotărârea trece de plenul CJ, referendumul va fi organizat în 6 decembrie, în aceeaşi zi cu cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale.

Aristotel Căncescu a menţionat că legea permite cuplarea unui referendum cu alte alegeri, precizând că toate costurile necesare tipăririi buletinelor de vot vor fi suportate de CJ.

Preşedintele CJ a mai spus că a luat legătura şi cu preşedintele Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene, Liviu Dragnea, cu care a discutat pe această temă în eventualitatea în care referendumul ar putea fi organizat simultan în mai multe judeţe din ţară.

Comisia Prezidenţială pentru Analiza Riscurilor Sociale şi Demografice a propus, în raportul lansat în 22 septembrie, printre altele, dezincriminarea consumului de droguri şi legalizarea sexului comercial, susţinând că astfel pot fi reduse, în anumite condiţii, unele riscuri privind sănătatea publică.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşedintele CJ Braşov vrea să organizeze un referendum privind legalizarea prostituţiei.
 Vizualizări articol: 574 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preşedintele CJ Braşov vrea să organizeze un referendum privind legalizarea prostituţiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei