Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 oct 2009 - Anul XIV, nr. 246 (4232)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Discuţii

Liberalii suceveni îl vor pe deputatul de Rădăuţi Mircea Irimescu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalii suceveni intenţionează să-l aducă în partid pe deputatul PNŢCD din zona Rădăuţi, Mircea Irimescu. Anunţul a fost făcut de preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Vasile Mocanu, care a precizat că deja au fost iniţiate negocieri cu deputatul Irimescu şi sunt şanse foarte mari ca acesta să se înscrie în PNL.
Mircea Irimescu a obţinut un mandat de deputat după ce a candidat din partea PNL în colegiul uninominal Rădăuţi, în baza unui protocol pe care liberalii l-au încheiat cu PNŢ-CD înainte de alegerile parlamentare din toamna anului trecut. După obţinerea mandatului, Mircea Irimescu a anunţat că rămâne în continuare membru al PNŢ-CD.
„Cu deputatul Irimescu se poartă negocieri în vederea stabilirii unor relaţii de colaborare şi eventual înscrierea în PNL. Cred că trebuie apreciat, dacă vorbim de demnitate şi onoare, onoarea pe care acest deputat o are, respectându-şi cuvântul dat faţă de PNŢ-CD atunci când a candidat pe listele noastre”, a spus Mocanu.
Pe de altă parte, el a precizat că în ceea ce-i priveşte pe ceilalţi liberali care au părăsit acest partid, pentru a se alătura PD-L, aceştia nu vor mai fi primiţi înapoi. El a făcut referire şi la senatorul Tiberiu Prodan, care a anunţat recent că demisionează din PNL şi că va activa ca independent în Parlament, dar va sprijini grupul PD-L.
„În calitatea lui de membru fondator al PNL Suceava, gestul său arată cât de mic poate să fie. Nu calitatea de fondator îţi dă şi calitatea umană. Cred că există şi în România o limită a compromisului politic, care trebuie să fie până la nivelul demnităţii, mai ales pentru membrii fondatori ai unor partide”, a mai declarat preşedintele PNL Suceava.

 

Mocanu acuză echipa Steiciuc de lipsă de moralitate

Nu în ultimul rând, Vasile Mocanu a lăsat să se înţeleagă că fostul preşedinte al Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Mihai Steiciuc, ar avea şanse cât se poate de mici să revină în acest partid. Mihai Steiciuc a fost exclus din partid, alături de alţi şase liberali, printre care Lucian Lungu şi Gheorghe Cosmulese, după ce aceştia şi-au dat demisia din funcţiile de conducere pe care le ocupau în cadrul organizaţiei PNL din municipiul Suceava. După excludere, cei şapte au contestat această decizie a conducerii judeţene a liberalilor suceveni.
„Vreau să vorbesc despre aspectul moral al acestei probleme. Contestaţia lor se leagă, din câte îmi dau seama, de o chestie de procedură. Dar moralitatea depăşeşte orice procedură. În momentul în care părăseşti organizaţia înaintea unei lupte politice, mi se pare că lipsa de onoare, amplificată prin faptul că insistă să revină în organizaţie atâta timp cât ei au trădat-o în momentele de cumpănă, este mai presus decât orice procedură”, a mai declarat Mocanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii suceveni îl vor pe deputatul de Rădăuţi Mircea Irimescu.
 Vizualizări articol: 1210 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Liberalii suceveni îl vor pe deputatul de Rădăuţi Mircea Irimescu1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mda trimis de
(20 oct 2009, 11:30:40
La modul in care se exprima PNL in ultimul timp nimeni in toate mintile nu s-ar alatura lor. Ceea ce zic ei mai sus sunt bancuri PNL-iste.
1.1  RE: Mda trimis de
(20 oct 2009, 13:21:04
Liberalii si-au ales asa bine candidatii pe colegii ca din 3 nu a mai ramas nici unul (apropo toti trei iesiti de pe locul 3 la redistribuire). Incearca si ei amaratii sa dea o lovitura de imagine cu un amarat de PNTCD-ist care nu stie pe ce lume traieste. Multa bafta domnilor sunteti patetici. Politica suceveana este dominata de trei mari partide Expiratii, Analfabetzi si Pateticii, de-am avea si noi un candidat independent ce bine ar fi........
1.2  RE: Mda trimis de
(20 oct 2009, 17:08:13
Piazarea,"academicianule",nu te lasi,iti plasezi excrementele peste tot! Ma fac purtatorul de cuvant al "expiratilor,analfabetilor si pateticilor" Te declar cel mai frumos,cel mai destept,cel mai civilizat exemplar uman,exilat,precum Ovidiu,pe aceste meleaguri .A venit,fratilor,Messia,la Suceava,sa ne lumineze! In calitate de tzucalar al lui Sorin Oprescu,cel mai slab doctor dintre politicieni si cel mai slab politician dintre doctori! Ia-ti candidatul independent in brate si du-te,du-te,du-te...nu astepta sa-ti spun unde,ca-mi sterge Cerberul comentariul!

Revenind la unul din comentariile tale anterioare,daca ti-ar sta-n putere,le-ai lua dreptul de vot si expiratilor si analfabetilor si pateteicilor! Ar ramane cu drept de vot doar medicii--spuma societatii! Si uite asa,Ciomu ar avea toate sansele sa ajunga Ministru de Interne!
1.3  RE: Mda trimis de
(20 oct 2009, 22:12:11
INCAPPUCCIATO iei totul cam prea personal, ai grija sa nu te imbolnavesti, ca va trebiu sa te tratez si o sa te trimit la veterinarwinking
1.4  RE: Mda trimis de
(21 oct 2009, 00:17:00
Uite ca am reusit sa-l irit pe ilustrul felcer autointitulat "piazarea"....Il mai tii minte pe sfinxul barbos a carei existenta oscila intre clitoris si metafizica? Sesizez si la tine niscai oscilatii,atata doar ca ele sunt doar in jurul clitorisului...2cm stanga,doi 2cm dreapta! Hotaraste-te o data si intra!...fara frica! N-ai nimc de pierdut...cu atat mai putin noi,cei care trebuie sa-ti suportam prezenta in preajma-ne.

Cat despre starea mea de sanatate,nu-ti fa probleme,nu ma imbolnavesc asa usor,mai ales ca eu nu ma consum atunci cand intru in polemica cu bolovanii-ma relaxez chiar! Iar daca,Doamne-fereste ,da boala-n mine,am suficienta pregatire sa ma autodoftoricesc.Stii care e avantajul? Obtin aceleasi rezultate,fara sa fiu nevoit sa dau spaga...stii ce e aia,nu? In rest,mare diferenta intre umani si veterinari...stiu eu...poate regretul celor din urma ca nu-si prea pot regula pacientele! Mai stii si altele,"academicianule"?
1.5  RE: Mda trimis de
(21 oct 2009, 11:52:06
Stimate domn INCAPPUCCIATO, nu iti este greu sa scrii comentarii cu dictionarul in mana? Eu nu voi fi la fel de subtil ca dumneata in exprimare si iti doresc: sa te ia barza!
1.6  RE: Mda trimis de
(21 oct 2009, 13:05:12
Piazarea,lasi impresia unui caz patologic.Ti-a bagat cineva in cap ca in jurul neuronului tau graviteaza intreg Universul? Daca tu ai nevoie de dictionar pentru a intelege sensul comentariilor mele,inseamna ca si eu am nevoie de dictionar pentru a le scrie? Teoretic,limba romana ar trebui sa ne fie accesibila tuturor...daca tu ai o problema,e numai vina ta.Piazarea-ilustrul academician care imparte lumea in expirati,analfabeti si patetici,care stabileste cine are drept de vot si cine nu! Mai ,buricul-pamantului,astea sunt primele simptome ale schizofreniei paranoide,asa ca ia repejor legatura cu d-na Harsovschi,sa-ti explice ea cam ce bucurie te paste...Cat despre barza,n-ai dat-o bine,se otraveste biata de ea daca pune ciocul pe mine.

A-propos,cu oscilatiile cum mai stai? Ai reusit sa te strecori acolo? Stii tu unde...
1.7  RE: Mda trimis de
(22 oct 2009, 12:11:19
Imi place ca eu scriu o fraza si tu scrii un roman, sper sa nu ai crampe la degete, mi-a facut placere sa te intart ca pe un catelus, astept raspunsul tau promt. Cu dragoste al tau PiazaRea
2.   Da, da trimis de
(20 oct 2009, 11:51:42
Ja, ja ich kommen Irimecusz! (visul erotic a lui Mocanu)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei