Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 oct 2009 - Anul XIV, nr. 246 (4232)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Constatare

Milici: „Cruciada PD-L împotriva primarilor PSD a eşuat lamentabil”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Demersul PD-L de a-i determina pe primarii PSD să-şi anunţe susţinerea pentru Traian Băsescu la alegerile prezidenţiale din noiembrie „a eşuat lamentabil”, a declarat vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Ovidiu Milici.
Milici a afirmat că democrat-liberalii au declanşat în ultima perioadă o adevărată cruciadă împotriva primarilor PSD, care au fost „presaţi şi tocaţi” să-şi anunţe sprijinul pentru actualul şef al statului. El a arătat că, deşi au fost daţi drept susţinători ai lui Băsescu, primarii localităţilor Adâncata, Pătrăuţi şi Rădăşeni stau lângă candidatul PSD la prezidenţiale, Mircea Geoană.
„Cu surle şi trâmbiţe a fost anunţat public că primarii de la Rădăşeni, Pătrăuţi şi Adâncata îl vor susţine pe Traian Băsescu. Vreau să vă spun că Paul Buhlea, Dorel Filip şi Dragoş Jureschi sunt membri ai PSD, sunt angrenaţi în campania electorală pentru susţinerea lui Mircea Geoană pentru funcţia de preşedinte al României şi deja în aceste zile îşi duc la îndeplinire atribuţiunile care au fost stabilite la conferinţa judeţeană de acum două luni. Vreau să-i sfătuiesc prieteneşte şi colegial pe colegii din PD-L să renunţe la şantaj, la presiuni, pentru că, iată, rezultatele se văd. Chiar dacă pe moment forţează omul pentru a-şi da un acord, trebuie să înţeleagă un lucru, că verticalitatea unor oameni nu poate ceda în faţa presiunilor lor. Vreau să-i felicit pe toţi primarii noştri care rezistă la aceste presiuni şi îi asigur de tot sprijinul nostru”, a declarat Milici.
Vicepreşedintele PSD Suceava le doreşte celor din PD-L sănătate, astfel încât „să se bucure de bucuria noastră atunci când vom câştiga alegerile”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Milici: „Cruciada PD-L împotriva primarilor PSD a eşuat lamentabil”.
 Vizualizări articol: 1818 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 8 voturi
Milici: „Cruciada PD-L împotriva primarilor PSD a eşuat lamentabil”3.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rautaciosi trimis de
(20 oct 2009, 11:15:26
Va rog impetuos sa terminati cu rautacismele adresate Domnului Presedinte si la PD_L. Ele au fost alese de tot poporul in hunanimitate majoritara de electorat! Deci clontu mic!
1.1  RE: Rautaciosi trimis de
(20 oct 2009, 13:11:54
"rautacisme" si "hunanimitate" nu sunt cuvinte ale limbii romane...de asemenea subiectul se acorda cu predicatul (gramatica clasa a-IV-a)...astfel de specimene n-ar trebui sa aiba drept de vot, din cauza lor sufera toti romanii, ei sunt cei care voteaza "PD_L" pentru 100 de grame de rachiu.
1.2  RE: Rautaciosi trimis de
(20 oct 2009, 13:31:19
Da Doamne apara si paseste! Eu il votez pe Domnul Traian pentru ca este cel care a facut cele mai multe pentru tara noastra. Iar tu care habar nu ai nimica despre istorie nu te mai baga inseama. Ca bine spuneai, acordate cu predicatul si lasal pe politicieni sa faca politica.
1.3  RE: Rautaciosi trimis de
(20 oct 2009, 16:32:35
As vrea sa-i atrag atentia "academicianului care posteaza cu pseudonimul "piazarea" ca exprimarea corecta d.p.d.v. gramatical a unei ineptii este infinit mai nociva decat varianta complementara! In momentul in care afirmi..."astfel de specimene n-ar trebui sa aiba drept de vot",te autoexilezi in cea mai jegoasa extremitate a spectrului politic,acolo unde nici Ceausescu n-a avut tupeul sa acceada! Vremurile in care conducatorii erau stabiliti functie de lungimea sulitei sau ascutisul toporului s-au cam dus! Nici numarul diplomelor de "S.Haret" sau "P.Andrei "obtinute nu poate fi un criteriu! In Decembrie "89,gloantele nu i-au triat nicicum pe cei iesiti in strada.Au murit oameni nevinovati pentru ca tu sa poti astazi sa injuri dupa bunul plac presedintele,ceilalti conducatori,semenii! Bine,printre ei nu erau prea multi "elitisti" de-alde tine! Tara asta a dainuit prin sacrificiul "opincilor",care semnau cu degetul. Mintile luminate sunt cele care ne-au vandut!
1.4  RE: Rautaciosi trimis de
(20 oct 2009, 19:27:38
Acelasi flutur a fost si la psd si la pntcd si a ajuns in sfarsit la pd (PDL). nu atac pdl, contest politica lor.
2.   Mda trimis de
(20 oct 2009, 11:16:32
Sunt foarte curios cum au reusit PSD-istii sa-i santajeze pe acei primari sa nu mai asculte de oamenii care i-au votat.
3.   Unde sunt covrigii? trimis de
(20 oct 2009, 14:51:41
pe cat se cearta, se impaca, se acuza, se sarut, pe atat interesul concret catre noi este din ce in ce mai mic. nimic din ceea ce ei doar rostesc pe gura nu ne priveste in mod direct. este un show mediatic prin care se injura, pe banii nostri, infatuandu-se fiecare cu posibila sedere pe fotoliul moale al cotroceniului.

si intrebarea mea este : unde sunt covrigii din coada cainilor astora?
4.   SIGUR, trimis de
(21 oct 2009, 12:34:36
TOTI TRECUTII LA PDL VOR VOTA PSD.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei