Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 oct 2009 - Anul XIV, nr. 234 (4220)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Udrea: Nu există niciun motiv pentru începerea urmăririi penale în cazul meu

Marţi, 6 Octombrie 2009 (14:09:30)

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat, marţi, pe holul Parlmentului, că nu există niciun motiv pentru începerea urmăririi sale penale şi că tot ceea ce a făcut la conducerea ministerului este absolut legal.

"Nu există niciun motiv pentru începerea urmăririi penale şi tot ce am făcut este absolut legal", a spus Udrea, după ce a fost suspendată şedinţa Camerei Deputaţilor, în care se discuta raportul comisiei parlamentare de anchetă în cazul său, document care solicită plenului Camerei să ceară începerea urmăririi penale pentru încălcarea legii responsabilităţii ministeriale şi pentru săvârşirea unor infracţiuni din Codul Penal, cum ar fi abuz în serviciu contra intereselor publice.

Deputaţii nu au apucat să se pronunţe asupra raportului comisiei de anchetă, pentru că şedinţa a fost suspendată, după ce au vorbit în plen doar preşedintele Comisiei, Ludovic Orban şi ministrul PDL Elena Udrea.

Roberta Anastase este cea care a suspendat şedinţa, în ciuda protestelor reprezentanţilor PNL şi PSD, preşedinta Camerei declarând că timpul stabilit pentru dezbateri a expirat.

Reprezentanţii PNL şi ai PSD au criticat-o pe Anastase pentru modul în care a condus şedinţa, sugerând că a lăsat-o prea mult să vorbească pe Elena Udrea în plen.

"La o prezentare atât de lungă, pe care a făcut-o domnul Orban, eu nu am vorbit nici jumătate din cât aveam să răspund la acuzaţiile pe care le-a formulat", a spus Elena Udrea.

Ea a vorbit de "merele de de aur" pe care turismul le-a obţinut, ca premii, în timpul mandatului său de ministru şi a apreciat că împotriva sa s-a dus, "cu arme ilegale", o luptă politică şi electorală.

Conducerea Camerei urmează să stabilească când va continua plenul Camerei dezbaterea în cazul Udrea.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Udrea: Nu există niciun motiv pentru începerea urmăririi penale în cazul meu.
 Vizualizări articol: 447 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Udrea: Nu există niciun motiv pentru începerea urmăririi penale în cazul meu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei