Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 iul 2009 - Anul XIV, nr. 174 (4160)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comisia pentru irigaţii ia în calcul audierea miniştrilor Agriculturii din '90 până în prezent

Marţi, 28 Iulie 2009 (17:31:02)

Preşedintele Comisiei pentru irigaţii, Valeriu Tabără (PDL), a declarat, marţi, la finalul audierilor, că membrii acesteia iau în calcul audierea tuturor miniştrilor Agriculturii din 90 până în prezent, propusă Victor Surdu (PSD).

El a spus că sunt miniştri care au mari responsabilităţi faţă de ce s/a întâmplat în sistem.

Întrebat dacă se poate discuta la ora actuală de miniştri ai Agriculturii responsabili pentru dezastrul din irigaţii, Tabără a susţinut că există responsabilităţi mari, dar că nu pot fi spuse la această oră numele miniştrilor responsabili.

"Părerea mea este că există responsabilităţi mari, în primul rând pentru că sesizaţi fiind cu anumite probleme, nu au luat măsurile pe care trebuiau să le ia(...). Nu vă pot da acum nume", a spus Tabără.

Întrebat dacă acei miniştri vor fi audiaţi, Tabără a menţionat că acest lucru va fi stabilit de membrii comsiei, menţionând că deputatul PSD Victor Surdu a propus audierea tuturor miniştrilor Agriculturii post-decembrişti.

"O să discutăm în comisie de aceste audieri şi vom decide. Domnul Surdu a propus o audiere a tuturor miniştrilor din \'90 până azi. Nu ştiu dacă se impune. Eu cred că trebuie să pornim de la o anumită bază", a apreciat Valeriu Tabără.

El a menţionat că el stă oricând dispoziţie comisiei de anchetă.

În plus, Tabără a menţionat că numele miniştrilor responsabili pentru sistemul de irigaţii vor fi cuprinşse în raportul Comisiei de anchetă, alături de materialele prezentate de cei audiaţi şi constatările din teren.

Pe de altă parte, Valeriu Tabără şi-a exprimat speranţa ca membrii Comisiei să reuşească să finalizeze raportul până în data de 12 august, când expiră termenul acordat de BP, menţionând, în acest context, că ar putea cere o prelungire, având în vedere volumul de lucru, noile audieri, care se impun, dar şi vacanţa parlamentară.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comisia pentru irigaţii ia în calcul audierea miniştrilor Agriculturii din \'90 până în prezent.
 Vizualizări articol: 429 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comisia pentru irigaţii ia în calcul audierea miniştrilor Agriculturii din \'90 până în prezent0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei