Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 iul 2009 - Anul XIV, nr. 174 (4160)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Gheorghe Flutur, adevăratul urmaş al lui Ştefan cel Mare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, a lansat o nouă modă: cea a primarilor simpatizanţi. Dacă legea le-ar fi permis, primarii nu ar mai fi fost simpatizanţi, ci de-a dreptul trădători. Însă, cum legea spune că un primar care se mută de la un partid la altul îşi pierde automat funcţia administrativă, primarii trădători au fost botezaţi de Gheorghe Flutur „primari simpatizanţi”. Este cazul primarilor PNL din Câmpulung Moldovenesc, Horodniceni, Cornu Luncii şi Crucea care au anunţat că au devenit simpatizanţi ai PD-L.
Oare când va lansa domnul Flutur şi moda legilor simpatizante, adică a legilor care vor cocheta cu fărădelegile? Legile ar avea de la cine să ia lecţii: de la unul dintre proaspeţii primari simpatizanţi ai PD-L, Petru Vodă de la Cornu Luncii.
Pentru că se plimbă ca Vodă prin lobodă pe pământurile oamenilor şi fiindcă îi consideră pe aceştia un fel de şerbi, pe numele primarului au fost formulate mai multe plângeri penale. Nu a stat nimeni să le numere, dar acestea ar putea fi mai multe decât clasele pe care le au, la un loc, cei trei noi primari simpatizanţi.
Dacă Petru Vodă nu s-ar fi alăturat corului de simpatizanţi care cântă bucuria de a trăi sub înţelepta conducere a PD-L şi a mult iubitului şi stimatului preşedinte Gheorghe Flutur, acesta ar fi fost, în opinia liderului PD-L Suceava, un primar penal pe care gospodarii din Cornu Luncii nu-l merită.
Probabil că, în ciuda prezentului său, domnul Flutur l-a uns pe domnul Vodă simpatizant din cap şi până-n picioare pentru a-i lua titlul.
Pe primarul din Cornu Luncii poate să-l cheme şi Petru Flutur, dar pe ditamai preşedintele Consiliului Judeţean Suceava şi pe ditamai vicepreşedintele PD-L la nivel naţional l-ar prinde mult mai bine numele de Gheorghe Vodă. După aia nu ar mai fi decât un pas până la Gheorghe cel Mare. Şi, cum de Paşte, Gheorghe Flutur a adus Lumina Sfântă de la Ierusalim, numele adevărat şi întreg al acestuia va fi Gheorghe cel Mare şi Sfânt.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur, adevăratul urmaş al lui Ştefan cel Mare.
 Vizualizări articol: 3365 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.64/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 14 voturi
Gheorghe Flutur, adevăratul urmaş al lui Ştefan cel Mare4.6514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Deontologie??? trimis de
(28 iul 2009, 11:35:44
D-l Flutur va lansa moda legilor...si il va chema altfel,atunci cand si tu d-le Sorin Avram o sa te numesti "Sorin Frunzaverde sau Avram(Abraham) Lincoln".Parerea mea.
2.   Fara importanta.... trimis de
(29 iul 2009, 12:41:22
Nu i nici o noutate inventata de Flutur. Este cea mai veche meserie din lume. Toate jigodiile de politicieni din Romania u aceeasi tactica: adopta chiar si politicieni concurenti in functie de intereseul de moment.Crezi ca sunt condusi de vreun principiu? Se injura si se scuipa in fata prostimii votante si apoi la castig sunt cei mai buni prieteni. Pentru astia nu-i decat o singura solutie: glontul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei