Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 iun 2009 - Anul XIV, nr. 143 (4129)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dacia a introdus pe modelele Logan şi Sandero un nou motor pe benzină, de 1,2 litri şi 75 Cai Putere

Luni, 22 Iunie 2009 (17:59:34)

Dacia a introdus pe modelele Logan şi Sandero un nou motor pe benzină, de 1,2 litri, care dezvoltă 75 Cai Putere (CP) şi este mai scump cu 150 de euro faţă de cel mai ieftin propulsor din gamă.

Pe Logan berlină, noul motor este disponibil pe versiunile Ambiance, Preference şi Laureate, la preţuri cu TVA de la 6.550 euro, 7.250 euro, respectiv 8.150 euro, a anunţat, luni, Dacia, printr-un comunicat remis MEDIAFAX.

În cazul Sandero, noua motorizare este disponibilă pentru aceleaşi versiuni de echipare, iar preţurile cu TVA pornesc de la 7.500 euro pentru Ambiance, 8.200 euro pentru Preference şi 9.100 euro pentru Laureate.

Deşi este cel mai mic propulsor din gama Dacia, acesta este cu 150 de euro mai scump decât cea mai ieftină motorizare actuală, de 1,4 litri, care dezvoltă tot 75 CP. Modelul Logan dotat cu acest motor are un preţ de bază, pentru versiunea Ambiance, de 6.400 euro cu TVA inclus, iar Sandero Ambiance cu acelaşi propulsor costă 7.350 euro cu TVA inclus.

Logan şi Sandero vor putea fi comandate cu noua motorizare de marţi. Intervalele de revizie pentru cele două modele echipate cu motorul 1,2 litri de 75 CP sunt de 40.000 de kilometri la doi ani.

Consumul mediu de carburant, pentru fiecare model echipat cu noul propulsor de 1,2 litri, este de 5,9 litri de benzină pentru 100 de kilometri parcurşi, potrivit constructorului.

Emisiile de dioxid de carbon sunt de 139 de grame pe kilometru.

Motorul dezvoltă un cuplu maxim de 107 Nm la 4.250 rotaţii pe minut.

Dacia comercializează în prezent cinci modele, Logan berlină, Sandero, MCV, VAN şi Pick-Up. Recent, a fost lansată în România versiunea Stepway a Sandero, variantă cu caracteristici mai dinamice.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dacia a introdus pe modelele Logan şi Sandero un nou motor pe benzină, de 1,2 litri şi 75 Cai Putere.
 Vizualizări articol: 376 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dacia a introdus pe modelele Logan şi Sandero un nou motor pe benzină, de 1,2 litri şi 75 Cai Putere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei