Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 iun 2009 - Anul XIV, nr. 143 (4129)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rădăuţenii, în continuare fără apă caldă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Rădăuţenii au intrat astăzi în cea de-a doua săptămână fără apă caldă în municipiu ca urmare a unui „conflict” mai vechi între primăria locală şi prestatorul de utilităţi SC Servicii Comunale SA, firmă ce are ca unic acţionar Consiliul Local al municipiului Rădăuţi.
Directorul general de la SC Servicii Comunale SA, Nistor Tătar, a pus la dispoziţia mass-media un document adresat primăriei locale, „în atenţia dlui primar Aurel Olărean”, datat 12 iunie 2009, în care anunţă încetarea furnizării apei calde de luni, 15 iunie, ca urmare a datoriei de 1,32 de milioane de lei, „sumă ce reprezintă contravaloarea deconturilor privind subvenţia pentru acoperirea diferenţei de preţ la energia termică livrată populaţiei şi compensare unitară combustibil”, potrivit documentului menţionat mai sus. Ca urmare, SC Servicii Comunale nu a putut respecta graficul de eşalonare a datoriei către furnizorul de gaz, situaţie care atrage stoparea furnizării apei calde, a precizat Nistor Tătar.
În petiţia adresată primăriei, furnizorul de utilităţi anunţă şi sistarea iluminatului public, tot de la 15 iunie, motivul fiind dat de o altă datorie a primăriei, de 201.777,51 de lei, situaţie care a generat neachitarea unor facturi către E.ON şi încetarea acestui serviciu.
Chiar dacă săptămâna trecută a avut loc o şedinţă AGA la SC Servicii Comunale SA la care a participat şi primarul, chiar dacă edilul şef a promis prezenţa prefectului Popescu în calitate de mediator al aşa-zisului conflict, toate acestea nu au adus nici o finalitate problemei de care se loveşte localitatea cu 30 de mii de suflete şi, cel mai probabil, rădăuţenii vor avea de suferit în continuare de pe urma lipsei apei calde.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rădăuţenii, în continuare fără apă caldă.
 Vizualizări articol: 726 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Rădăuţenii, în continuare fără apă caldă3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tatar e hotul ! trimis de
(22 iun 2009, 19:35:26
bai TATARE , o sa facem revolutie ca in decembrie 1989 si o sa te spanzuram pentru ca meriti , escrocule , mai boule o sa te calc pe trecerea de pietoni si o sa am martori (un oras intreg)ca nu erai pe trecerea de pietoni . bai tatare uite care e solutia da-ti demisia , sevicii comunale sa fie luata de ACET SUCEAVA , si scapi si tu cu viata sa te bucuri de o pensie usoara sau sa traiesti ca morcovul in pamant . cu prima ocazie cand te prind te execut boule !mergeti bai si faceti un control la prostul asta de tatar sa vedeti devize care nu sunt conforme cu realitatea , se pot descoperi toate hotiile , voi plati bine angajatii servicii comunale care aduc dovezi comprimatatoare privind activitatea acestui marlan , hai sa -l bagam in puscarie pentru ca si -a batut joc de un oras intreg !
2.   Tatare te mananca procesele acusi ! trimis de
(22 iun 2009, 19:43:44
o sa indic politiei persoana din interiorul servicii comunale care ar fi dispusa sa vorbeasca si sa aduca dovezi compromitatoare (mai sus am gresit cuvantul )privind activiatea acestui nemernic , suna a santaj ? nu cred , voi face ceva legal , in schimb voi cere politiei ca acea persoana sa beneficieze de protectia martorilor , ca sa nu fie influentat procesul , bai tatare in locul tau m-as spanzura !
3.   Ce crezi tatare ? trimis de
(22 iun 2009, 20:12:57
crezi ca daca ti-ai amenintat unii angajati cu concedierea daca ciripesc ceva vei putea dormi linistit? te inseli amarnic ...uite ma ca o sa vorbeasca si o sa fie scutiti si de raspunderea penala pentru ca au fost constransi , amenintati ...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei