Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 iun 2009 - Anul XIV, nr. 143 (4129)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Becali afirmă că poate pleca la Bruxelles în ciuda interdicţiei de a părăsi România

Luni, 22 Iunie 2009 (17:56:37)

Europarlamentarul Gigi Becali, care este şi finanţator al FC Steaua, a declarat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că poate pleca dacă vrea la Bruxelles, deoarece beneficiază de imunitate parlamentară.

"Eu am imunitate. Dacă vreau, pot să mă duc la Bruxellles. O iau cu maşina prin Bulgaria, iar când mă întorc, vin cu avionul. Să vedem ce o să facă... Dacă mă arestează, e scandal diplomatic deja. Pot să plec cu maşina prin Bulgaria, Ungaria, Moldova şi să mă întorc cu avionul", a spus Becali.

Tribunalul Bucureşti (TB) a decis, joi, că Gigi Becali nu poate părăsi Capitala şi judeţul Ilfov, după ce judecătorii au admis recursul declarat de procurori şi au respins în totalitate cererea făcută de finanţatorul FC Steaua la Judecătoria Sectorului 1.

Marţi, Judecătoria sectorului 1 judecă o altă cerere a lui Becali de ridicare a interdicţiilor impuse de tribunal.

Gigi Becali a fost arestat între 3 şi 17 aprilie, într-un dosar în care este acuzat de lipsei de libertate în mod nelegal, infracţiune care se pedepseşte cu închisoare de la şapte la 15 ani. El este acuzat că şi-a instigat gărzile să îi prindă pe hoţii maşinii sale. Astfel, trei persoane au fost urmărite şi urcate cu forţa în maşini, una dintre acestea a fost împuşcată în picior, apoi au fost duse în faţa lui Gigi Becali, în sediul PNG din cartierul Pipera. Aici, cei trei au fost puşi să dea declaraţii că ei sunt cei care i-au furat maşina lui Becali şi că nu se duc să reclame poliţiei faptul că au fost sechestraţi, potrivit Parchetului Tribunalului Capitalei.

Tribunalul Bucureşti l-a pus în libertate pe Becali, în 17 apirlie, însă i-a pus o serie de condiţii, pe perioada cercetărilor.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Becali afirmă că poate pleca la Bruxelles în ciuda interdicţiei de a părăsi România.
 Vizualizări articol: 438 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Becali afirmă că poate pleca la Bruxelles în ciuda interdicţiei de a părăsi România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei