Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 iun 2009 - Anul XIV, nr. 135 (4121)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Liderul unui puternic cartel columbian de trafic de droguri, prins în România

Vineri, 12 Iunie 2009 (17:01:26)

Liderul unui puternic cartel columbian de trafic de droguri a fost prins în România, de autorităţile române în colaborare cu cele americane, în timp ce plănuia achiziţionarea un avion pentru a fi folosit la transportul unei cantităţi de cocaină din America de Sud în Statele Unite ale Americii.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX, ofiţerii Serviciului Antidrog, în cooperare cu lucrători ai Drug Enforcement Administration (DEA), l-au depistat şi reţinut, în 10 iunie, în Bucureşti, pe Jesus Eduardo V.A., cu dublă cetăţenie, mexicană şi columbiană, în vârstă de de 49 de ani, din Bogota - Columbia.

Jesus Eduardo V.A. a fost reţinut în apropierea unui hotel, unde punea la punct detaliile unei tranzacţii privind achiziţionarea unui avion, care urma să fie folosit la transportul cocainei din America de Sud în Statele Unite ale Americii.

Pe numele bărbatului era emis un mandat internaţional de arestare preventivă din 6 aprilie, de către judecătorul magistrat din cadrul Curţii Districtuale a Statului New York, pentru conspiraţie, distribuţie şi posesie de droguri.

Poliţia Română arată că după conducerea la sediul Poliţiei pentru îndeplinirea formalităţilor necesare, pe numele lui Jesus Eduardo V.A. a fost emisă de către Parchetul Tribunalului Bucureşti ordonanţă de reţinere pentru 24 ore. El a fost încarcerat în arestul central al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Ulterior, pe numele acestuia, Curtea de Apel Bucureşti a emis mandat de arestare preventivă pentru 29 zile şi, totodată, au fost demarate procedurile de extrădare a acestuia către Statele Unite ale Americii.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderul unui puternic cartel columbian de trafic de droguri, prins în România.
 Vizualizări articol: 648 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liderul unui puternic cartel columbian de trafic de droguri, prins în România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei