Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 iun 2009 - Anul XIV, nr. 131 (4117)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6109 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Flutur, despre comisarul european: Să se ţină cont că PDL e în cea mai mare familie europeană

Luni, 8 Iunie 2009 (18:26:49)

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, luni, că discuţia din coaliţie referitoare la comisarul european va avea loc "la momentul oportun", dar a precizat că ar trebui să se ţină seama că PDL face parte din cea mai mare familie europeană, PPE.

"PDL nu a lansat această temă în campanie, nu putem discuta despre pielea ursului din pădure şi nu ni se pare corect să discutăm acest lucru. Vom discuta la momentul potrivit şi această problemă a comisarului care ne-ar reveni nouă, României", a afirmat Flutur, despre recentele declaraţii ale liderilor PSD, potrivit cărora social-democraţii doresc să numească comisarul european, în contextul câştigării euroalegerilor.

Flutur a ţinut să precizeze că, "având în vedere că PDL este în cea mai mare familie politică europeană, crede că ar trebui să se ţină seama şi de acest lucru".

Vicepreşedintele PDL a mai spus că a discutat încă cu PSD despre o întâlnire a conducerii coaliţiei.

"Încă nu am discutat întâlnirea din coaliţie, firesc este să ne întâlnim săptămânal dar încă nu am discutat", a spus el.

Secretarul general al PSD, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, că, potrivit numărătorii paralele a social-democraţilor, partidul său a câştigat euroalegerile, având 11 mandate, cu unul mai mult decât PDL şi un mandat în plus faţă de rezultatele din 2007, condiţii în care partidul este îndreptăţit să se considere câştigătorul alegerilor europarlamentare şi să nominalizeze comisarul european din partea României.

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că doar preşedintele şi premierul au "rolul decisiv" în desemnarea comisarului european din partea României.

Întrebat cum comentează anunţul secretarului general al PSD, Valeriu Zgonea, potrivit căruia, prin rezultatul alegerilor europarlamentare, partidul este îndreptăţit să se considere câştigătorul alegerilor europarlamentare şi să nominalizeze comisarul european din partea României, Stolojan a răspuns: "Ce, îi doare gura să îşi revendice?".

El a precizat că "rolul decisiv" în desemnarea comisarului european din partea României îl vor avea preşedintele şi premierul.

"Acestea două sunt autorităţile care comunică cu Comisia Europeană, nu PSD-ul", a spus Stolojan.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur, despre comisarul european: Să se ţină cont că PDL e în cea mai mare familie europeană.
 Vizualizări articol: 530 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur, despre comisarul european: Să se ţină cont că PDL e în cea mai mare familie europeană0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei