Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 iun 2009 - Anul XIV, nr. 131 (4117)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6109 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Elena Băsescu afirmă că ar vrea să lucreze în comisia de buget-finanţe a PE

Luni, 8 Iunie 2009 (12:59:30)

Elena Băsescu a declarat, luni dimineaţa, la RFI România, că ar dori să lucreze în comisia buget-finanţe a Parlamentului European (PE), întrucât "meseria ei este cea de economist", precizând totodată că este interesată şi de politica externă în general.

"Am spus, la comisia de buget - finanţe, pentru că meseria mea este cea de economist şi trebuie să optez pentru ceva ce este în domeniul meu şi pentru comisia de politică externă. Sunt foarte interesată de politica externă în general", a explicat, la RFI România, Elena Băsescu, răspunzând unei întrebări referitoare la ce comisie ar dori să fie în PE.

Întrebată cum se aşteaptă să fie primită în Parlamentul European, Elena Băsescu a spus că lideri ai PE, precum Joseph Daul, care o cunoaşte din timpul stagiaturii sale la Parlamentul European, şi Antonio Lopez i-au transmis că este "binevenită tot timpul în grupul popularilor europeni".

Despre categoria de votanţi care au ales-o, Elena Băsescu a arătat că sociologii vor indica acele categorii sociale care i-au dat votul, ea adăugând că are un electorat al său, care, "până acum, a fost greu de identificat".

În legătură cu criticile privind imaginea sa, Elena Băsescu a răspuns: "Care imagine ? Deci asta este vina presei, eu am fost pur şi simplu o ţintă. Imaginea mea este foarte departe de cea pe care mi-a fabricat-o presa şi în această campanie electorală s-a văzut. Au încercat să-mi pună amprenta de agramată, de persoană incultă, de persoană care nu ştie să-şi susţină poziţia şi ideile. Am dovedit cu ajutorul acestei campanii electorale că nu este aşa, că am fost pur şi simplu o ţintă. S-a dorit ca preşedintele României să aibă un copil cu care să-i fie ruşine. Dar nu a fost aşa".

Candidat independent pentru Parlamentul European, Elena Băsescu, fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu, a obţinut peste 4 la sută din voturile alegătorilor de duminică.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elena Băsescu afirmă că ar vrea să lucreze în comisia de buget-finanţe a PE.
 Vizualizări articol: 594 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Elena Băsescu afirmă că ar vrea să lucreze în comisia de buget-finanţe a PE1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei