Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 iun 2009 - Anul XIV, nr. 131 (4117)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Înfiorător

Tânăr de 19 ani, ucis cu ranga de doi consăteni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost ucis cu o rangă de doi consăteni, agresiunea petrecându-se în stradă, pe drumul judeţean din comuna Ostra.
Victima a decedat la spital, la câteva ore de la atac, astfel că autorii vor fi cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte.
Sâmbătă noapte, în jurul orei 2.00, la Spitalul Judeţean Suceava a fost adus Pavel Robaniuc, un tânăr de 19 ani, din comuna Ostra. Acesta era în stare critică, cu leziuni grave la cap, produse în urma unor lovituri cu obiecte contondente. Decesul a survenit ieri dimineaţă, ancheta fiind preluată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.
Echipa de judiciarişti a Serviciului de Investigaţii Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, deplasată la faţa locului a reuşit să identifice, în cursul zilei de ieri, doi suspecţi.
Este vorba de Sandu Hostiuc, în vârstă de 24 de ani, şi Bogdan Andrei Roşu, în vârstă de 18 ani, consăteni ai victimei.
Din primele cercetări rezultă că agresorii şi victima s-au întâlnit pe drumul judeţean din comună în jurul orei 2.00, probabil după o urmărire. Cei doi au tăbărât pe tânărul de 19 ani, lovindu-l cu o rangă şi cu un par.
Referitor la mobilul crimei, se pare că între cei trei au existat scandaluri în trecut, iar cei doi agresori ar fi vrut să-i aplice o corecţie fizică celui care i-a supărat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr de 19 ani, ucis cu ranga de doi consăteni.
 Vizualizări articol: 3798 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 11 voturi
Tânăr de 19 ani, ucis cu ranga de doi consăteni4.0511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Slab ziarist trimis de
( 8 iun 2009, 14:20:56
Domnule PAIU daca la ora 2 a fost adus la spital cum a fost lovit la aceiasi ora?

Din cite stiu eu de la OSTRA la SUCEAVA sint 60-70 km.

Sau a fost teleportat?
1.1  RE: Slab ziarist trimis de
( 8 iun 2009, 16:28:49
ce stii tu balaure? intre Ostra si Suceava e diferenta de fus orarlaughing))) (cel putin in cutia craniana goala ca PAIU a domnului ziarist)
2.   Imi pare RAUUU... trimis de
( 8 iun 2009, 17:25:56
da ce sa zic ...imi pare rau pt el ..deabia asteptam sa vin casa si sa ii trag eu o bataie lu ala..... mort.......imi pare rau ca nu am apuct ....nu imi pare rau ca a murit .....stati linistiti nu era extarordinar de bun .....avea foarte multe defecte ....era un NIMIC.... astia care lau omort nu au vrut deca sa se razbune.....si se pareca sau razbunat ..sandu acum cateva luni iesise din parnaie.. imi pare rau de bogdan ca era un baiat bun....pacat de anturaj.....
3.   Slab ziarist trimis de
( 9 iun 2009, 15:00:35
si inca ceva ...avea 21 de ani..... mortul.....si a fost lovit cu toporul....da inainte sa il omoare sau mai batut ....tot in seara aia in centru in ostra ....dupa ce sa inchis discotea ...dar ....nu stiu unde era POLITA .....aaaaa mi se pare ca MOSCALIUC sforaia.....NINO NINO (LUCIAN)..era la agatat....ca sa nu mai vb de CORNEL... cred ca dadea o tura cu motorul...sau era si el la agatat cu masina POLITIEI...:)):)):))..mai nou asa se face pe la ostra ...da sa revin...a fost sunat de numita IOANA COSARCA ....sa se intalneasca intr-un anumit loc ..ea fiind pusa de BOGDAN si SANDU ...el a venit ...si se pare ca nu a mai putut pleca ..cumnatul mortului era sa fie si el lovit dar a avut noroc de sora lu BOGDAN ..ALINA..in fine ...stim cu toti ca POLTIA este de vina ..MUSCALIUC...nu mai putea de somn ...si NINO NINO....tremura ca o FETITZA cand vede o bataie....daca ii iei spray-ul lacrimogen ..ii ca si cum lai lasa fara maini ..CORNEL este numai dupa femei cu BRENIUC (papagalul lui)
4.   Id trimis de
(10 iun 2009, 15:29:05
billatbalay....id mesenger..
5.   Da-i la naiba pe totii trimis de
(10 iun 2009, 23:13:20
primarul nu face nimic tine si strange banii pentru el ,pentru comuna nu face nimica in afara faptului ca-si baga picioarele.Politia??exista ?? de unde ca numai masina indica faptul ca fac prezenta prin ostra doar de ochiul lumii.Politia face pe ea cand vede o bataie si sa nu mai zicem ca politia e mana in manaa cu taranii alcoolici,parligarii,curvele si toti necioplitii.e bataaie de joc pacat de ostra ca e un loc superb....jalnic foarte jalnic.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei