Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 mai 2009 - Anul XIV, nr. 119 (4105)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Liderul sindical din Poşta Română spune că vor avea loc proteste dacă salariile nu vor fi majorate

Luni, 25 Mai 2009 (15:19:25)
Deputatul Matei Brătianu, preşedintele Sindicatului Poşta Română, a declarat, luni, că sindicaliştii va organiza ample acţiuni de protest în ţară, inclusiv la Ministerul Finanţelor, dacă ministrul Gheorghe Pogea nu va semna pentru majorarea salariilor celor 35.000 de angajaţi ai Companiei de Poştă.

Prezent la Vaslui la faza regională a Marşului Factorilor Poştali, deputatul Brătianu a spus că îşi va da demisia şi din PSD dacă nu va reuşi să-şi onoreze promisiunile de majorare salarială pentru angajaţii din Poştă.

"În acest moment, pisica bugetului Companiei Naţionale Poşta Română se află în curtea Ministerului Finanţelor şi rămâne de văzut dacă ministrul Pogea va finaliza în mod fericit pentru poştaşi demersurile făcute deja de miniştrii Gabriel Sandu şi Marian Sârbu sau dacă, prin semnătura sa şi cu girul PDL, va anula orice şansă de majorare a salariilor din Poşta Română. Oricum, noi suntem pregătiţi să ne apărăm şansa creşterilor salariale prin toate formele sindicale de protest posibile. Aceste manifestaţii vor viza, în egală măsură, atât demnitarii ale căror demersuri sau semnături vor anula şansele poştaşilor, cât şi partidul sau partidele din care aceştia fac parte, atât la nivel local cât şi central", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, deputatul Matei Brătianu.

Liderul Sindicatului Poşta Română a adăugat că Ministerul Muncii şi Ministerul Comunicaţiilor au dat aviz favorabil bugetului companiei, în care sunt cuprinse şi majorările salariale pentru angajaţii Poştei.

Poşta Română este cel mai mare operator de profil şi dispune de o reţea teritorială de 7.100 de oficii poştale, grupate în zece direcţii regionale.

Acţionarii operatorului poştal sunt Ministerul Comunicaţiilor, cu o participaţie de 75%, şi Fondul Proprietatea, care deţine 25% din capital.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderul sindical din Poşta Română spune că vor avea loc proteste dacă salariile nu vor fi majorate.
 Vizualizări articol: 431 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Liderul sindical din Poşta Română spune că vor avea loc proteste dacă salariile nu vor fi majorate5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei