Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 mai 2009 - Anul XIV, nr. 119 (4105)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Berceanu: Băsescu are, probabil, o strategie privind candidatura pentru un nou mandat

Luni, 25 Mai 2009 (13:05:12)
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, luni, înaintea şedinţei coaliţiei, că preşedintele Traian Băsescu are, probabil, o strategie privind candidatura pentru un nou mandat, care ţine de intrarea în logica prezidenţialelor după europarlamentare.

Chestionat în legătură cu declaraţiile făcute în cadrul unui interviu acordat Cotidianul, privind candidatura lui Traian Băsescu pentru un nou mandat, Berceanu a precizat: "Eu nu am făcut nici un fel de declaraţii despre candidatură. Eu am făcut nişte comentarii ale mele şi cred că am fost destul de explicit acolo spunând că nu ştiu ce are de gând domnul preşedinte şi nici nu pot să ghicesc, dar eu cred că va candida şi rămâne cum am declarat".

"Cei care au luat interviul au încercat să scoată că eu aş şti şi nu vreau să spun (despre candidatura lui Traian Băsescu, n.r.) Nu. Nu ştiu pentru că nu cred că e acum momentul şi nu ştiu de ce nu vă întrebaţi la fel de mult de ce au declarat ceilalţi doi ( Geoană şi Antonescu, n.r.) că urmează să candideze atât de devreme", a spus Berceanu.

El a arătat că jurnaliştii se întreabă "foarte tare" de ce preşedintele în funcţie face declaraţii "ceva mai târziu" în privinţa propriei candidaturi. "Preşedintele în funcţie, probabil că printre altele, a dorit să lase să se petreacă alegerile europarlamentare normal, cu subiectele europarlamnetare, şi după aceea să înceapă pregătirile, respectiv candidaturi, declaraţii şi aşa mai departe", a spus Berceanu.

El a arătat că Geoană şi Antonescu, pe care i-a numit "ceilalţi doi", s-au grăbit să-şi anunţe candidatura şi acum, prin comparaţie, jurnaliştii creează impresia că "e ceva" legat de candidatura preşedintelui Traian Băsescu.

"Nu e nimic legat de candidatura preşedintelui anormal. Eu am spus că s-ar putea să fie o strategie. Asta toată care v-am spus-o adineauri e o strategie: şi anume să laşi lucrurile să se defăşoare în felul normal, adică mai întâi europarlamentarele cu subiectele respective şi după aceea intrăm în logica prezidenţialelor. Aşa că ceilalţi doi (Geoană şi Antonescu, n.r.) au avut altă strategie. Până la urmă toată lumea are strategie. Puneţi întrebarea asta ca şi cum dacă preşedintele are o strategie, e ceva rău, de blamat. Nu e. Toată lumea are câte o strategie", a spus Berceanu.

La rândul său, întrebat despre candidatura lui Traian Băsescu pentru un nou mandat, secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a precizat că, personal, şi-ar dori ca actualul şef al statului să candideze pentru un nou mandat.

Întrebat dacă nehotărârea lui Traian Băsescu reprezintă o strategie, Blaga a precizat: "Nu ştiu. Nu am discutat cu domnul Berceanu, poate dânsul a dicutat cu domnul preşedinte. Domnul preşedinte îşi va anunţa candidatura în momentul pe care îl va considera potrivit", a spus Blaga.

Berceanu a declarat, într-un interviu, că personal crede 100% că Traian Băsescu va candida pentru un nou mandat la Cotroceni, dar e convins că acesta nu a luat încă o decizie, iar întrebat dacă aceasta este o strategie a şefului statului spune că "totul e o strategie".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Berceanu: Băsescu are, probabil, o strategie privind candidatura pentru un nou mandat.
 Vizualizări articol: 449 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Berceanu: Băsescu are, probabil, o strategie privind candidatura pentru un nou mandat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei