Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 apr 2009 - Anul XIV, nr. 86 (4072)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană, la întâlnirea cu Boc: Patima politică trebuie să facă loc raţionalului

Marţi, 14 Aprilie 2009 (14:31:17)
Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, marţi, la începutul întâlnirii conducerii Parlamentului cu o comisie ministerială condusă de premierul Emil Boc, că patima politică trebuie să facă loc raţionalului, pentru a se găsi soluţii de ieşire din criză.

Premierul Emil Boc şi mai mulţi miniştri s-au întâlnit, marţi, la Senat, cu reprezentanţii conducerii celor două Camere ale Parlamentului, principalele teme de discuţie fiind acordul pe care România urmează să îl semneze cu FMI şi Uniunea Europeană, precum şi măsurile anti-criză pe care Executivul le va lua în contextul acestui împrumut extern.

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat că întâlnirea Parlamentului cu Executivul are pe ordinea de zi evoluţiile în plan economic, social şi financiar, din prisma obligaţiilor pe care Guvernul şi le-a asumat în relaţia cu FMI, şi subiectul legat de Ordonanţa pe care Guvernul a adoptat-o acum câteva zile, privind rectificarea bugetară.

Geoană a precizat că acest subiect este unul de consultare legitimă cu Parlamentul României şi cu partidele reprezentate în forul legislativ.

El a mai spus că întâlnirea cu reprezentanţii Executivului reprezintă "un dialog cu privire la modul în care Guevrnul înţelege să răspundă la criza economică şi la evoluţiile economice şi sociale din ţara noastră".

Geoană a menţionat că discuţia cu principalii membri ai Cabinetului reprezintă "o oportunitate de a vedea modul în care aceştia văd evoluţiile actuale şi soluţiile pentru a depăşi aceste moment dificil pentru ţară".

El a spus că "patima politică trebuie să faceă loc raţionalului şi unei atitudini căutătoare de soluţii".

La întâlnire participă ministrul Finanţelor, Gheorghe Pogea, minsitrul Transporturilor, Radu Berceanu, ministrul Dezvoltării, Vasile Blaga, ministrul Muncii, Marian Sârbu, ministrul Agriculturii, Ilie Sârbu şi ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, Victor Ponta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană, la întâlnirea cu Boc: Patima politică trebuie să facă loc raţionalului.
 Vizualizări articol: 488 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană, la întâlnirea cu Boc: Patima politică trebuie să facă loc raţionalului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei