Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 apr 2009 - Anul XIV, nr. 86 (4072)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană: Revenirea la tezele din 2004 arată că în cinci ani de mandat Băsescu nu a făcut nimic

Marţi, 14 Aprilie 2009 (13:14:48)
Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, luni, referindu-se la acuzaţiile lui Traian Băsescu la adresa lui Adrian Năstase, că reluarea de către şeful statului a tezelor din 2004 arată că în cinci ani de mandat acesta nu a făcut nimic.

Geoană a spus că remarcile lui Băsescu la adresa lui Adrian Năstase, de luni seara, arată că şeful statului are "aceeaşi obsesie bolnăvicioasă" faţă de liderii PSD.

Liderul PSD l-a acuzat pe preşedinte de "ingerinţă politică nepermisă", afirmând că Băsescu "s-a implicat în mod direct într-o serie de dosare care se află pe rolul instanţelor şi în atenţia Justiţiei române".

"Este anormal ca într-un moment atât e delicat pentru România, cu o criză care ne apasă pe toţi, cu responsabilităţi pe care le avem, preşedintele de fapt încearcă să deturneze atenţia opiniei publice de la problemele severe pe care le avem ca societate şi continuă acelaşi tip de circ mediatic şi de acuze în toate direcţiile, evident pentru a-şi proteja propriile vulnerabilităţi", a declarat Geoană.

El a subliniat că dosarele în care este acuzat Năstase se află pe rolul instanţelor şi Justiţia trebuie să se pronunţe în cauzele respective.

"Revenirea (lui Băsescu – n.r.) la tezele şi temele din 2004 arată că după cinci ani de mandat, domnul Băsescu nu a făcut practic nimic. Astăzi cinci milioane de români au dosare în Justiţie care aşteaptă rezolvarea. Suntem în continuare dezamăgiţi faţă de performanţa pe care actualul preşedinte o are faţă de societate şi faţă de români", a mai spus Geoană.

Preşedintele Traian Băsescu a respins, luni, afirmaţiile conform cărora ar ordona arestări, referindu-se la cazul lui Adrian Năstase, care l-a acuzat că i-a făcut dosare şi precizând că acţiunea a plecat de la "turnătoriile" foştilor colegi de partid, printre aceştia numărându-se Sergiu Sechelariu.

Preşedintele a spus că ar fi potrivit să-i dea un răspuns lui Adrian Năstase care, de trei ani, "o ţine într-una" că şeful statului s-ar afla în spatele dosarului său penal.

În replică, Adrian Năstase a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că preşedintele Traian Băsescu "minte în stilul său obişnuit" când spune că nu s-ar afla în spatele dosarelor sale, el susţinând în continuare că aceste dosare sunt politice şi că actualul şef al statului lansează "fumigene şi minciuni". Năstase a mai declarat, marţi, la Senat, că şeful statului, Traian Băsescu, a furat patru ani din istoria românilor, prin minciună, fraudă şi şmecherii, iar acum încearcă să atace când trebuie să dea nişte răspunsuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană: Revenirea la tezele din 2004 arată că în cinci ani de mandat Băsescu nu a făcut nimic .
 Vizualizări articol: 482 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană: Revenirea la tezele din 2004 arată că în cinci ani de mandat Băsescu nu a făcut nimic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei