Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 apr 2009 - Anul XIV, nr. 86 (4072)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Replică

Cadariu îi temperează bucuria lui Mîrza

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava Daniel Cadariu consideră că anunţul liderului PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, legat de declararea neînceperii urmăririi penale (NUP) faţă de reclamaţiile ce i-au fost aduse pe tema gestionării proiectului „Suceava – Utilităţi şi mediu”, cât s-a aflat la conducerea administraţiei judeţene, nu au nici o legătură cu problemele cu care se confruntă acest proiect.

Mai mult, Cadariu a precizat că neînceperea urmăririi penale invocată de Gavril Mîrza în acest caz nu are legătură nici cu actuala conducere a Consiliului Judeţean. Afirmaţiile lui Daniel Cadariu au fost făcute după ce Gavril Mîrza a declarat, la sfârşitul săptămânii trecute, că vrea să prezinte hotărârea Departamentului Naţional Anticorupţie „spre ştiinţa preşedintelui Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, şi a vicepreşedintelui Cadariu”.

„Decizia anunţată de domnul Gavril Mîrza este problema acestuia cu justiţia şi nu implică actuala conducere a administraţiei judeţene”, a declarat Cadariu. El a adăugat că mesajul lui Gavril Mîrza nu ar fi trebuit să aibă ca destinatar conducerea CJ Suceava, cu atât mai mult cu cât nu aceasta i-a întocmit plângerea penală.

De precizat că această plângere a fost făcută în anul 2006, la fostul Parchet Naţional Anticorupţie, de către fostul director al unei firme din Rădăuţi care a pierdut licitaţia organizată de Ministerul Economiei pentru desemnarea unui operator de gaz în localităţile implicate în proiect.

„Persoana incriminată şi înfierată de dumnealui, din păcate, nu mai este în viaţă”, a mai arătat Cadariu.

 

Cadariu spune că primari ai PSD au solicitat ieşirea din „Utilităţi şi mediu”

Vicepreşedintele CJ Suceava a adăugat că, deşi Gavril Mîrza a primit neînceperea urmăririi penale, proiectul „Utilităţi şi mediu” se confruntă în continuare cu probleme, având în vedere că investiţiile realizate sunt nefuncţionale, unele dintre ele, cum ar fi centrala termică din Rădăuţi, sunt subfinanţate şi, nu în ultimul rând, faptul că 57 de primării partenere în proiect sunt în pragul falimentului.

„Sunt primăriile care au fost sfătuite, cu ghilimelele de rigoare, să investească banii localităţilor pentru o magistrală de transport gaze, care era de la început monopol de stat. Aceste lucruri sunt confirmate de o serie de primari din PSD, aflaţi la al doilea sau al treilea mandat, care au solicitat prin adrese repetate ieşirea din această asociere. Asta deoarece această magistrală de gaz nici măcar nu se află pe teritoriul lor administrativ. Şi vreau să spun că noi nu ne-am plâns şi nu ne plângem de cum am găsit acest proiect şi am găsit soluţii, prin înţelegerea Ministerelor Finanţelor şi Economiei, aşa cum le-am prezentat opiniei publice”, a încheiat Daniel Cadariu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cadariu îi temperează bucuria lui Mîrza.
 Vizualizări articol: 778 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
Cadariu îi temperează bucuria lui Mîrza1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(14 apr 2009, 18:00:29
NUP, pai cum altfel, doar PSD este la putere.

Uite de asta o ancheta ar trebui sa dureze mai putin de patru ani.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei