Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 apr 2009 - Anul XIV, nr. 85 (4071)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Flutur precizează că bugetul Ministerului Agriculturii va fi alimentat din Trezorerie

Luni, 13 Aprilie 2009 (13:28:39)
Bugetul Ministerului Agriculturii va fi alimentat din Trezoreria statului, pentru a se limita, astfel, efectele Ordonanţei de Urgenţă privind rectificarea bugetară, a precizat, luni, după şedinţa coaliţiei, Gheorghe Flutur.

"Un alt domeniu important este Agricultura. Am discutat despre efectele ordonanţei de urgenţă. S-au găsit soluţii ca efectiv aceşti bani să nu se ia de la Agricultură: o soluţie de alimentare din Trezoreria de stat a fondurilor pentru bugetul ministerului Agriculturii, extrem de important pentru priorităţile campaniei de primăvară şi de vară", a spus vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur, fost ministru al Agriculturii..

Solicitat, după şedinţa liderilor coaliţiei, să explice în ce constau soluţiile concrete prin care se iau bani din Trezorerie şi se dau Ministerului Agriculturii, Flutur a precizat: "Zilele viitoare, Ministerul Finanţelor şi Ministerul Agriculturii vă vor explica această schemă legată de Agricultură, pentru că acolo e nevoie de lichidităţi trimestrializate pentru asigurarea de resurse pentru campaniile agricole".

Rectificarea bugetară discutată de Guvern în şedinţa de sâmbătă reduce bugetele tuturor ministerelor, cele mai mari sume fiind tăiate de la Agricultură, Apărare, Administraţie şi Interne şi Educaţie, iar singurul minister care primeşte fonduri suplimentare este cel Muncii. Bugetul Ministerului Agriculturii va fi diminuat cu puţin peste două miliarde de lei.

Ordonanţa de rectificare precizează, la articolul 10, că, în cazul în care creditele bugetare ale Ministerului Agriculturii pentru proiecte finanţate din fonduri externe nerambursabile postaderare sunt insuficiente, Guvernul, la propunerea ministerului de resort şi a Ministerului de Finanţe, va aproba finanţarea temporară a acestor proiecte din veniturile obţinute din privatizare înregistrate în contul curent general al Trezoreriei statului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur precizează că bugetul Ministerului Agriculturii va fi alimentat din Trezorerie.
 Vizualizări articol: 373 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur precizează că bugetul Ministerului Agriculturii va fi alimentat din Trezorerie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei