Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 apr 2009 - Anul XIV, nr. 85 (4071)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Flutur despre faptul că Udrea o va vota pe Elena Băsescu la PE: Trebuie să tragem la căruţa PDL

Luni, 13 Aprilie 2009 (14:55:30)
Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, luni, comentând anunţul Elenei Udrea potrivit căruia o va vota la euroalegeri pe Elena Băsescu, că toţi cei din partid trebuie "să tragă la căruţa PDL" pentru a face un scor cât mai bun.

Întrebat cum comentează declaraţia făcută, duminică, de secretarul executiv Elena Udrea, ministru al Turismului, potrivit căreia îşi va da votul, la alegerile pentru PE, Elenei Băsescu, candidat independent, întrucât după acest scrutin va reveni în PDL, Flutur a precizat că acest aspect nu s-a discutat în şedinţa conducerii partidului.

"Eu, în calitate de coordonator de campanie cu domnul Blaga, coordonăm această campanie şi ne interesează ca PDL-ul să facă un scor cât mai bun şi mergem înainte", a spus vicepreşedintele PDL.

El a reiterat afirmaţia preşedintelui PDL, Emil Boc, potrivit căreia, dacă ar fi avut posibilitatea să dea două voturi, cei din PDL ar fi dat unul şi echipei tinere reprezentate de Elena Băsescu.

"Părerea mea personală este că va trebui să tragem la căruţa acestui partid şi să facem un scor cât mai bun ca să reprezentăm cât mai bine PDL în PE", a spus Flutur, menţionând că este "opinia personală", şi nu "o poziţie oficială a partidului".

Întrebat cum comentează afirmaţiile Elenei Udrea, prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan, aflat pe prima poziţie în lista PDL pentru euroalegeri, a răspuns: "Domnul Gheorghe Flutur v-a răspuns deja la această întrebare. Nu umblăm aşa, fiecare cu opiniile lui".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur despre faptul că Udrea o va vota pe Elena Băsescu la PE: Trebuie să tragem la căruţa PDL.
 Vizualizări articol: 281 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur despre faptul că Udrea o va vota pe Elena Băsescu la PE: Trebuie să tragem la căruţa PDL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei