Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 mar 2009 - Anul XIV, nr. 69 (4055)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Guvernul a aprobat rapid, în faţa presei, două proiecte de lege, ca dovadă a eficienţei şedinţelor

Miercuri, 25 Martie 2009 (16:38:53)
Guvernul a aprobat de faţă cu presa, încă de la începutul şedinţei, două proiecte de lege, iar premierul Emil Boc a atras astfel atenţia jurnaliştilor asupra "dinamicii" Executivului, aceştia cerându-i însă să arate eficienţă şi prin aprobarea rapidă a scrisorii de intenţie cu FMI şi CE.

Guvernul a adoptat la începutul şedinţei, în mai puţin de două minute, primele puncte de pe agendă, respectiv proiectul de lege pentru ratificarea Protocolului de amendare a anexei la Acordul pentru Tratatul Atlanticului de Nord privind informaţiile în domeniul atomic, precum şi proiectul de lege pentru ratificarea Acordului de securitate între Guvernul României şi cel al Regatului Norvegiei privind protecţia reciprocă a informaţiilor clasificate.

Premierul a întrebat la fiecare proiect de lege dacă există avizele necesare şi, în lipsa unor observaţii din partea ministerelor de resort, a declarat proiectele de lege ca fiind aprobate de Guvern.

"Vedeţi cât de dinamică este activitatea Legislativului (care este însă Parlamentul - n.r.), cât de repede şi eficient se aprobă aceste puncte de vedere", a spus premierul jurnaliştilor prezenţi la oportunităţile de imagini de la începutul şedinţei Executivului.

Aceştia i-au solicitat însă ca Guvernul să treacă şi la dezbaterea scrisorii de intenţie pentru FMI şi Comisia Europeană, solicitare la care toţi membrii Cabinetului au zâmbit.

"Aţi dori să rămâneţi şi la partea cu scrisoarea de intenţie către CE? Vă vom informa la briefingul de presă cu privire la discuţiile despre acest subiect", a răspuns Boc.

Guvernul aprobă, miercuri, scrisoarea de intenţie convenită cu Fondul Monetar Internaţional şi Comisia Europeană pentru contractarea unui îmrpumut, document care va fi transmis celor două instituţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Guvernul a aprobat rapid, în faţa presei, două proiecte de lege, ca dovadă a eficienţei şedinţelor.
 Vizualizări articol: 410 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Guvernul a aprobat rapid, în faţa presei, două proiecte de lege, ca dovadă a eficienţei şedinţelor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei