Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 mar 2009 - Anul XIV, nr. 69 (4055)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu, sindicaliştilor: E o convenţie ca scrisoarea către FMI să fie făcută publică după trimitere

Miercuri, 25 Martie 2009 (16:39:23)
Preşedintele Traian Băsescu a primit, miercuri, la Cotroceni, un grup de reprezentanţi ai sindicatelor, care i-au cerut informaţii despre situaţia economică şi acordul cu FMI, şeful statului precizând că există o convenţie ca scrisoarea Guvernului către FMI să fie făcută publică după ce e trimisă.

La întâlnirea de la Cotroceni participă reprezentanţi ai celor cinci confederaţii sindicale, la începutul discuţiei şeful statului precizând că subiectul este legat de situaţia economică a ţării, perspectivele acesteia, precum şi efectele acordului cu FMI.

Băsescu a anunţat de asemenea că în perioada următoare va avea discuţii pe aceleaşi teme cu patronatele.

Preşedintele CNSLR Frăţia, Marius Petcu, l-a întrebat pe şeful statului dacă discuţia este una informală sau dacă reprezentanţii sindicatului pot primi de la şeful statului informaţii care încă nu au fost făcute publice, legate de acordul cu FMI şi perspectivele economice.

Petcu l-a întrebat pe şeful statului dacă este optimist în această perioadă, menţionând că pune această întrebare astfel încât sindicaliştii prezenţi la Cotroceni să ştie ce să transmită în discuţiile pe care le vor avea cu organizaţiile pe care le reprezintă.

"Domnu’ Petcu, indiscutabil viaţa rămâne tot aşa, asta este viaţa", a răspuns şeful statului menţionând că le va da sindicaliştilor prezenţi orice informaţie de care au nevoie cu condiţia ca ceea ce nu este încă public să nu fie făcut public.

"Este o convenţie ca scrisoarea pe care guvernul o va trimite către Fond să fie făcută publică când este trimisă, pentru că multe se pot întâmpla până atunci", a spus Băsescu.

La întâlnire sunt prezenţi Marius Petcu – CNSLR Frăţia, Iacob Baciu şi Aurel Cornea – CSDR, Dumitru Costin – BNS, Octavian Luca de la Cartel Alfa şi Ion Popescu de la Meridian.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu, sindicaliştilor: E o convenţie ca scrisoarea către FMI să fie făcută publică după trimitere.
 Vizualizări articol: 441 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu, sindicaliştilor: E o convenţie ca scrisoarea către FMI să fie făcută publică după trimitere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei