Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 feb 2009 - Anul XIV, nr. 43 (4029)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tăriceanu: Nu contestăm bugetul la Curtea Constituţională, parlamentarii PNL nu au făcut aranjamente

Luni, 23 Februarie 2009 (13:41:52)
Preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu a declarat, luni, la finalul BPC, că liberalii au decis să nu atace Legea bugetului la Curtea Constituţională, pe motiv că astfel s-ar întârzia punerea acestuia în execuţie, infirmând, pe de altă parte, aranjamente ale parlamentarilor PNL.

"Toate amendamentele PNL erau foarte utile pentru comunităţile respective. Am constatat o opacitate completă a actualei majorităţi în a accepta punctul de vedere al opoziţiei. A existat o presiune care poate într-un fel este justificată, nu întotdeauna. S-au înregistrat încălcării de procedură în derularea dezbaterilor. Am hotărât în final să nu facem o întâmpinare la CCR pe buget, pentru că ne dăm seama că un astfel de demers ar prelungi durata de punere în execuţie a bugetului", a susţinut Călin Popescu Tăriceanu.

Liderul opoziţiei a explicat că atacarea bugetului la CCR ar avea "consecinţe defavorabile asupra diferiţilor ordonatori de credit şi nu în ultimul rând asupra administraţiilor locare care ar avea de suferit din cauza faptului că nu ar putea să primească alocaţiile bugetare necesare".

El a anunţat însă că parlamentarii PNL vor depune plângeri la Comisia de abuzuri şi imunităţi a Camerei Deputaţilor, în legătură cu modul în care s-au derulat lucrările la dezbaterea pe buget.

Întrebat dacăîn şedinţa BPC s-a discutat despre informaţiile apărute în presă, privind negocierea punctuală de beneficii pentru colegii, de către liberali precum Cristian David sau Eugen Nicolăescu, Tăriceanu a replicat că niciunul din parlamnetarii PNL nu ar fi gândit să facă un asemenea aranjament.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu: Nu contestăm bugetul la Curtea Constituţională, parlamentarii PNL nu au făcut aranjamente.
 Vizualizări articol: 465 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tăriceanu: Nu contestăm bugetul la Curtea Constituţională, parlamentarii PNL nu au făcut aranjamente0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei