Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 feb 2009 - Anul XIV, nr. 43 (4029)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Derogare

Cancelaria Prefectului se completează cu Silviu Camilar şi Radu Pricope

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cancelaria prefectului de Suceava, Sorin Popescu, se va completa cu încă doi consilieri. Prefectul a solicitat Guvernului, săptămâna trecută, aprobare pentru deblocarea celor două posturi, astfel că probabil după 1 martie schema de personal a Cancelariei va fi completă.

Cei care îl vor consilia pe Sorin Popescu vor fi consilierul judeţean PD-L Radu Pricope şi fostul consilier de presă al fostului prefect Orest Onofrei, Silviu Camilar.

Radu Pricope are 27 de ani, este licenţiat în ştiinţe economice şi drept şi are un masterat în administraţie publică. Aproximativ doi ani a lucrat la Primăria Suceava, de unde a demisionat din motiv de incompatibilitate, după ce a devenit consilier judeţean. În prezent lucrează ca jurist la o firmă privată.

Silviu Camilar a devenit membru al cancelariei fostului prefect Orest Onofrei încă de când era student în ultimul an la o facultate tehnică din cadrul Universităţii Ştefan cel Mare Suceava. La numirea lui Onofrei în funcţia de subprefect, Camilar a trecut în rândul funcţionarilor publici din Prefectură, iar după ce Gheorghe Flutur a câştigat preşedinţia Consiliului Judeţean s-a mutat la această instituţie.

Atât Pricope, cât şi Camilar au fost lideri ai organizaţiilor de tineret, primul la PD, al doilea la PNL. Acum, amândoi s-au regăsit în PD-L, în Cancelaria prefectului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cancelaria Prefectului se completează cu Silviu Camilar şi Radu Pricope.
 Vizualizări articol: 811 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.27/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 11 voturi
Cancelaria Prefectului se completează cu Silviu Camilar şi Radu Pricope4.3511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   E vai s-amar trimis de
(23 feb 2009, 14:14:47
tineretu liberal? halal musiu camilar! atit de tare erai penelist incit nu te-ai aptinut sa nu te dai cu fluturas. oameni buni va dati seama ca daca astia tinereii fac asa ce sa ne mai miram de ciorogladinele din parlament . bravos cami daca ai fi un pic mai competent te-ai duce in privat sa lucrezi ! dar se vede ca numa dupa os iti place sa fugi si tie si restului de asa zisi politicieni .pupincuristilor!!!!!!! stati si mulgeti de la stat in loc sa faceti ceva folositor
2.   ... trimis de
(23 feb 2009, 16:59:21
Mai lipseste Anghelus si tacamul este complet.
3.   Parerea mea trimis de
(23 feb 2009, 18:39:28
Prefectul e politic sau nu? eu cred ca da!!! Prin urmare, e normal ca un guvern sa vina peste tot in administratie cu oamenii sai, mai putin la functionarii publici de executie. Raspunderea e a guvernantilor. In plus, eu stiu ca PDL este format din PD plus o aripa dezamagita de Tariceanu din PNL. Poate e bun baiatul. Oricum e bine ca vin cei tineri sa se scoleasca in administratie pentru ca peste 10 ani ne vedem cu ei in functii mari si daca acum nu se formeaza> vai de capul nostru si atunci....
4.   Super trimis de
(23 feb 2009, 22:40:52
Este foarte bine sa vedem tinerii bine pregatiti ca sunt cooptati in zone interesante ale administratiei publice. Bravo lor! Vad ca au si cu ce se prezenta. Sper sa faca o figura buna amandoi. Au experienta in administratia publica si pregatire profesionala in variate domenii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei