Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 feb 2009 - Anul XIV, nr. 43 (4029)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gala Oscarurilor a respectat tradiţia ţinutelor sofisticate şi strălucitoare

Luni, 23 Februarie 2009 (18:05:05)
Sub un cer înnorat şi sub ameninţarea ploii, starurile din industria cinematografică nu s-au temut să prezinte ţinute elegante pe celebrul covor roşu de la Hollywood, marcând întoarecerea la stilul clasic şi strălucitor, cu ocazia galei premiilor Oscar, informează AFP.

Rochiile aurii şi argintii, cristalele strălucitoare, paietele şi colierele s-au aflat printre cele mai frecvente alegeri ale celebrităţilor din industria cinematografică care au defilat pe covorul roşu în faţa teatrului Kodak din Los Angeles.

Actriţa Sarah Jessica Parker a impus un standard înalt încă de la începutul serii, purtând o elegantă vernil, creată de celebra casă Dior. O altă prezentatoarea a premiilor, Jennifer Aniston, a ales să poarte o rochie argintie şi o coafură nouă.

Actriţa Jessica Biel a purtat o rochie de mătase creată de Prada, asortată cu bijuterii Louis Vuitton. Specialiştii în modă au considerat că deşi Biel arăta bine în acestă ţinută, ea părea totuşi să nu se simtă prea confortabil.

Actriţa Anne Hathaway a purtat o rochie Armani, iar Marisa Tomei a fost spectaculoasă în rochia ei argintie Versace, care a părut să confirme tendinţa sezonului 2009 de a impune rochiile cu un umăr dezgolit.

Viola Davis a preferat o rochie aurie din lame, creată de designerul libanez Reen Acra.

Penelope Cruz, câştigătoarea Oscarului pentru rol feminin secundar, a purtat o rochie din mătase crem, creată de Pierre Balmain şi un set de bijuterii spectaculoase.

Kate Winslet, câştigătoarea premiului Oscar la categoria rol feminin principal, a preferat o creaţie Yves Saint Laurent, din mătase de culoarea grafitului, cu un umăr dezgolit.

Taraji P. Henson a îmbrăcat o creaţie Roberto Cavalli din dantelă crem, iar Angelina Jolie a făcut din nou senzaţie, de această dată purtând o rochie neagră, simplă, creată de Elie Saab, o pereche de cercei cu smaralde şi un machiaj foarte discret.

Tot o creaţie Elie Saab a purtat şi Evan Rachel Wood, care şi-a asortat rochia cu bijuterii Neil Lane şi cu pantofi Stuart Weitzman.

Amy Adams a ales o rochie de satin roşu Carolina Herrera, accesorizată cu un cordon negru, inutil în opinia specialiştilor, dar a compensat printr-un colier spectaculos Fred Leighton, alcătuit din smaralde, safire şi rubine.

Natalie Portman a decis să se prezinte la gala Oscarurilor într-o rochie de mătase de culoarea lavandei, creată de Kate şi Laura Mulleav, deţinătoarele brandului Rodarte.

În acest an, Meryl Streep a reuşit să fie elegantă, purtând o rochie de dantelă, creată de Alberta Farretti, făcând uitate neinspiratele ei alegeri vestimantare de la ediţiile precedente.

Tilda Swinton, purtând o bluză de satin de culoare bej şi o fustă neagră, a reprezentant o apariţie destul de şocantă şi îndrăzneaţă pe covorul roşu. La această impresie s-au adăugat rujul ei de un roşu puternic, pe lângă restul machiajului discret.

Marion Cotillard, câştigătoarea din 2008 a Oscarului pentru rol feminin principal, a purtat o rochie de mătase de culoare albastru petrol. Tot o nuanţă de albastru a purtat şi Freida Pinto, care a preferat o rochie semnată John Galliano, asemănătoare unui sari tradiţional indian.

Bărbaţii au preferat în proporţie covârşitoare clasicul costum negru, cu câteva excepţii notabile - John Legend a purtat un costum Prada de culoare maro, iar Mickey Rourke şi-a demonstrat încă o dată stilul individual purtând un frac crem, semnat Jean Paul Gaultier, cu câteva accesorii metalice, ochelari de soare şi "obligatoria" pălărie.

În orice caz, specialiştii în modă prezenţi la gala Oscarurilor au remarcat faptul că cel mai frevent accesoriu a fost o fundă albă, purtată nu doar de echipa filmului "Milk", ci de numeroşii susţinători ai căsătoriilor gay, prezenţi în sala de festivităţi a teatrului Kodak din Los Angeles.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gala Oscarurilor a respectat tradiţia ţinutelor sofisticate şi strălucitoare.
 Vizualizări articol: 1472 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gala Oscarurilor a respectat tradiţia ţinutelor sofisticate şi strălucitoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei