Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 feb 2009 - Anul XIV, nr. 31 (4017)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Marica: Guvernul să lămurească până unde merge intervenţia politicului în funcţii publice

Luni, 9 Februarie 2009 (16:14:28)
Liderul "Sed Lex" Vasile Marica a declarat, luni, că a fost informat că în teritoriu se strâng bani pentru desemnarea unor persoane în funcţii de conducere din servicii publice deconcentrate pe criterii politice, cerând Guvernului să lămurească până unde merge intervenţia politicului în acest sistem

Vasile Marica a arătat că a fost sesizat de către membrii Alianţei Sindicale "Sed Lex" din toate zonele ţării despre cazuri în care se strâng bani pentru desemnarea unor persoane în funcţii de conducere ale serviciilor publice deconcentrate.

Întrebat despre ce sume este vorba, preşedintele Alianţei "Sed Lex a spus că nu are informaţii în acest sens, precizând că informaţiile pe care le-a aflat sunt generale şi că în momentul în care va avea mai multe detalii le va face cunoscute.

Liderul sindical a mai spus că astfel de situaţii au fost înregistrate în toate judeţele unde în prezent au loc negocieri pentru împărţirea funcţiilor la serviciile deconcentrate, răspunzând unei întrebări privind zonele în care se înregistrează astfel de cazuri.

"Noi nu suntem aleşi politic şi nu putem accepta intervenţia politicului pentru alegerea şefilor în funcţiile de conducere ale serviciilor publice deconcentrate", a adăugat Marica, la finalul şedinţei extraordinare a Consiliului Unional al organizaţiei sindicale.

Totodată, Marica a precizat că va cere Guvernului să clarifice până unde poate interveni politicul în atribuirea funcţiilor de conducere în aceste servicii deconcentrate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marica: Guvernul să lămurească până unde merge intervenţia politicului în funcţii publice.
 Vizualizări articol: 577 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marica: Guvernul să lămurească până unde merge intervenţia politicului în funcţii publice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei