Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 nov 2008 - Anul XIII, nr. 277 (3958)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc: Moţiunea "Guvernul pleacă. Educaţia rămâne" a blocat depunerea moţiunii "Ei cu ei. Noi cu voi"

Luni, 24 Noiembrie 2008 (13:43:22)
Liderul PDL, Emil Boc, a declarat, luni, că moţiunea de cenzură "Educaţia rămâne. Guvernul pleacă" a blocat depunerea în Parlament a moţiunii speciale de cenzură "Ei cu ei. Noi cu voi", el anunţând că urmează să se verfice câţi cetăţeni au semnat demersul special al democrat-liberalilor.

Preşedintele PDL, Emil Boc, a arătat că democrat-liberalii nu au mai depus, luni, în Parlament moţiunea specială "Ei cu ei. Noi cu voi", după cum anunţaseră atunci când au iniţiat-o.

"A intervenit cealaltă moţiune de cenzură («Guvernul pleacă. Educaţia rămâne» – n.r.), care practic a blocat acest demers (moţiunea «Ei cu ei. Noi cu voi» – n.r.), pentru că era o confuzie în mintea oamenilor, la un moment dat", a explicat Boc.

El a mai spus că, deocamdată, nu s-a făcut o evaluare a numărului cetăţenilor care au semnat această moţiune specială, dar că se va anunţa în zilele următoare.

Liderul PDL a mai spus că democrat-liberalii nu au avut nicio discuţie cu alte partide, ci doar cu cetăţeanul român, pentru susţinerea acestui demers.

Colegiul Director al PDL a decis, în data de 20 octombrie, să iniţieze, împreună cu cetăţenii, o moţiune de cenzură specială împotriva guvernării PNL-PSD, a anunţat liderul partidului, Emil Boc.

Liderul democrat-liberal a precizat că PDL a decis să iniţieze, împreună cu cetăţenii, o moţiune specială de cenzură, intitulată "Ei cu ei. Noi cu voi", împotriva guvernării PNL-PSD. Emil Boc a precizat că nu este o moţiune în sensul constituţional.

"Am depus la Parlament moţiuni de cenzură care nu au fost votate nici de PSD, nici de alte partide politice. Acum este timpul ca cetăţeanul, împreună cu PDL, să voteze adevărata moţiune de cenzură împotriva guvernării PNL-PSD pe 30 noiembrie, cu ocazia alegerilor", a precizat Boc.

El a completat că PDL va depune moţiunea "simbolic şi politic" la Parlament în 23 noiembrie, până când cetăţenii vor putea semna acest demers.
Primul care a semnat textul moţiunii a fost chiar liderul PDL, Emil Boc, urmat de ceilalţi lideri democrat-liberali membri ai Colegiului Director.

Potrivit textului moţiunii, "Guvernul PNL-PSD nu are timp de România", iar "PNL şi PSD guvernează numai în folosul lor şi au întors spatele cetăţenilor".

Documentul mai arată că Executivul este "străin de interesele cetăţenilor" şi a modificat legile până a le aduce la stadiul de "câini de pază ai demnitarilor".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc: Moţiunea "Guvernul pleacă. Educaţia rămâne" a blocat depunerea moţiunii "Ei cu ei. Noi cu voi".
 Vizualizări articol: 454 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc: Moţiunea "Guvernul pleacă. Educaţia rămâne" a blocat depunerea moţiunii "Ei cu ei. Noi cu voi"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei