Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 nov 2008 - Anul XIII, nr. 277 (3958)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

FC Dinamo i-a amendat pe Torje, Ropotan şi Pulhac cu câte 5000 de euro

Luni, 24 Noiembrie 2008 (16:40:40)
Preşedintele Consiliului Executiv al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, luni, pentru site-ul oficial al grupării "alb-roşii", că fotbaliştii Gabriel Torje, Adrian Ropotan şi Cristian Pulhac au fost amendaţi cu câte 5000 de euro, deoarece au petrecut după înfrângerea cu FC Braşov.

"Ne confruntăm în cazul de faţă cu o atitudine neprofesionistă din partea celor trei jucători, o dovadă de indisciplină pe care nu o putem accepta! Nu se mai poate continua cu jumătăţi de măsură în teren şi în afara terenului! Cei trei jucători au fost amendaţi, conform Regulamentului de Ordine Interioară, cu câte 5.000 de euro!", a precizat Nicolae Badea, pe site-ul www.fcdinamo.ro.

În schimb, antrenorul dinamovist Mircea Rednic a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că toţi jucătorii au avut liber după meciul cu FC Braşov, de sâmbătă, şi că nu se pune problema unor sancţiuni. "Nu ştiu nimic de Torje, Ropotan şi Pulhac. Ropotan nici măcar nu a fost în lot, dar nu am auzit să se fi întâmplat ceva după meci. Toţi jucătorii, după meciul de la Braşov au avut liber. Poate s-or fi dus să bea un pahar undeva, e treaba lor, aveau liber. Dacă s-a întâmplat altceva eu nu ştiu. Nu se pune problema unor sancţiuni pentru că aveau liber şi puteau face orice în acea seară", a spus Rednic.

Pe site-ul cotidianului Libertatea a fost postat, luni, un filmuleţ, în care cei trei fotbalişti dinamovişti petreceau, după partida pierdută, sâmbătă, în faţa formaţiei FC Braşov, cu 0-2, cântând o manea dedicată Stelei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului FC Dinamo i-a amendat pe Torje, Ropotan şi Pulhac cu câte 5000 de euro.
 Vizualizări articol: 503 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FC Dinamo i-a amendat pe Torje, Ropotan şi Pulhac cu câte 5000 de euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei