Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 nov 2008 - Anul XIII, nr. 277 (3958)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tăriceanu: Tema lui Geoană de trimitere în spaţiu a unui cosmonaut, o "distracţie de 2,2 mld. dolari

Luni, 24 Noiembrie 2008 (16:01:53)
Trimiterea în spaţiu a unui cosmonaut român, temă avansată de liderul PSD Mircea Geoană, ar impune costuri de aproximativ 2,2 miliarde dolari, "o distracţie" care nu ar reprezenta decât aruncarea banilor fără niciun folos, a declarat, luni, liderul PNL, premierul Călin Popescu Tăriceanu.

El a susţinut această idee după ce a precizat că la întâlnirea cu primarul general al Capitalei a discutat despre proiecte concrete în sprijinul bucureştenilor.

"Îi mulţumesc domnului primar pentru că îşi arată disponibilitatea pe astfel de proiecte care într-adevăr dau un viitor şi Capitalei, şi României, nu proiecte cum am auzit zilele trecute pe la PSD, unde domnul Geoană vorbea despre trimiterea unui cosmonaut în spaţiu. Ar putea să ne coste, dacă luaţi datele furnizate de Guvernul chinez, vreo 2,2 miliarde de dolari o astfel de distracţie. Nu ştiu le ce ne-ar folosi, decât să aruncăm pe ceva banii, aşa cum, din păcate, domnul Geoană se arată foarte mare specialist. Cred că dacă românii vor dori să aibă distracţia să îşi vadă taxele mărite, impozitele mărite în următorii patru ani, ar face bine atunci să voteze PSD", a spus Tăriceanu.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, la sfârşitul lunii septembrie, în cadrul unei dezbateri privind modul în care se câştigă alegerile în era digitală, că a vorbit la Agenţia spaţială americană (NASA) despre subiectul cosmonautului român care să zboare în spaţiu împreună cu americanii.

"Presa a comentat că am vorbit cândva să aibă România un nou cosmonaut care să meargă în spaţiu cu americanii. Da, am vborbit cu NASA, am vorbit cu americanii şi cred în acest parteneriat: să trimitem, ca mândrie naţională, un om să mai zboare. Am zburat cu ruşii acum 30 de ani, vreau să facem lucruri ambiţioase împreună", a spus atunci Geoană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu: Tema lui Geoană de trimitere în spaţiu a unui cosmonaut, o "distracţie de 2,2 mld. dolari.
 Vizualizări articol: 489 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tăriceanu: Tema lui Geoană de trimitere în spaţiu a unui cosmonaut, o "distracţie de 2,2 mld. dolari0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei