Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 nov 2008 - Anul XIII, nr. 277 (3958)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Investiţie de 5 mil. euro într-un hotel de patru stele în Bucureşti

Firma Gipa Vegia, controlată de doi oameni de afaceri italieni, va construi un hotel de patru stele în centrul Bucureştiului, investiţia fiind estimată la peste cinci milioane de euro.

Hotelul, care se va numi I-Mage, va fi amplasat la intersecţia străzilor Maria Rosetti şi Vasile Lascăr din Capitală. Unitatea va avea o suprafaţă de circa 2.600 de metri pătraţi şi va fi structurată pe patru etaje.

Hotelul va fi anexat unei vile din anul 1910, care se află în proces de consolidare. În interiorul vilei, va fi amenajată o sală pentru mic dejun şi o cramă.

"Este vorba de un concept diferit faţă de alte investiţii, unde totul se demolează. Astfel, vom păstra vechea clădire, pe care o vom consolida, şi vom construi hotelul în spatele acestei construcţii, cele două unităţi urmând să funcţioneze împreună. Am început în noiembrie lucrările de consolidare ale vilei, care sperăm să fie finalizate în circa o lună, după care vom începe construcţia hotelului, care sperăm să fie terminată la începutul lui 2010", a declarat Giacomo Sarroglia, unul dintre asociaţii firmei.

Hotelul va fi construit pe un teren cu o suprafaţă de 660 de metri pătraţi şi va avea 23 de camere duble, opt de tip junior suite şi patru apartamente.

Potrivit celor doi asociaţi, valoarea investiţiei va fi cuprinsă între 5 şi 5,5 milioane de euro. Banii vor proveni atât din surse proprii, cât şi din credite, care vor fi contractate de la Banca Italo-Romena.

Fraţii Giacomo şi Paolo Sarroglia sunt la prima investiţie în România, planurile acestora incluzând şi un proiect de 36 de vile şi un bloc de locuinţe de şase etaje.

"Avem un teren de 12.000 de metri pătraţi în zona Pantelimon - Cernica, pe care vrem să construim unui complex de 36 de vile, şi un alt teren în Militari, însă momentan nu am luat o hotărâre sigură în acest sens. Deocamdată, planurile noastre vizează finalizarea hotelului, după care vom decide ce vom construi pe aceste terenuri", a explicat Paolo Sarroglia.

Cei doi oameni de afaceri mai deţin în România o firmă de consultanţă.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Investiţie de 5 mil. euro într-un hotel de patru stele în Bucureşti.
 Vizualizări articol: 780 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Investiţie de 5 mil. euro într-un hotel de patru stele în Bucureşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Economic national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei