Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 nov 2008 - Anul XIII, nr. 277 (3958)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lansare de carte

Deputatul Eugen Bejinariu a debutat ca scriitor

Luni, 24 Noiembrie 2008 (18:13:12)

Deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu, candidat la un nou mandat în colegiul uninominal Siret, şi-a lansat, luni, la Suceava volumul de debut „Cabinet de prim-ministru”. Evenimentul a avut loc la sediul PSD Suceava, în prezenţa colegilor de partid. Cartea a fost prezentată de preşedintele Societăţii Scriitorilor Bucovineni, Ion Beldeanu, şi de autor, vizibil emoţionat. Acesta din urmă chiar a făcut apel la cititori să-i trateze „cu indulgenţă” debutul. Volumul lui Eugen Bejinariu se vrea un jurnal al perioadei în care a fost ministru în Cabinetul Adrian Năstase şi al celor 7 zile de prim-ministru în perioada de tranziţie între Guvernul Năstase şi Guvernul Tăriceanu. „Aveam 45 de ani când am fost numit prim-ministru. Interimar, desigur, căci ne aflam în moment de postalegeri, dar la fel de copleşitor de important. Şi onorant!”, „Nu este o carte de dezvăluiri, după cum nu este un roman siropos despre zbateri morale şi sacrificii personale. Este o colecţie de întâmplări în care se regăsesc personaje cunoscute şi fracturile lor de destin profesional”, „Copilul unor ţărani modeşti născut acum aproape 50 de ani la Zamostea de Suceava a ajuns în fruntea unui guvern. Este un vis la care raţiunea nu te lasă să îndrăzneşti”, scrie Eugen Bejinariu în cartea sa.

Acesta a ţinut să precizeze că, deşi volumul a fost lansat în plină campanie electorală, nu este un instrument electoral, cu atât mai mult cu cât „verbele din carte au timpul trecut”. Cititorul găseşte în „Cabinet de prim-ministru” povestea anilor care au trecut şi nu ceea ce îşi propune pentru viitor. „Nu încerc să-mi seduc cititorii cu potenţialul meu politic pentru anii ce vin. Le împărtăşesc ceva ce am trăit împreună”, mai spune deputatul. Lansarea de carte s-a încheiat, firesc, cu acordarea de autografe.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Eugen Bejinariu a debutat ca scriitor.
 Vizualizări articol: 801 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Deputatul Eugen Bejinariu a debutat ca scriitor1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   "Cabinetul" trimis de
(24 nov 2008, 21:24:49
"Nastase se mai uita o data la Bejinariu, inchise usa cabinetului, inspira adanc si se indrepta cu pasi greoi spre iesire".

N.A. Titlul si versiunea de incheiere a cartii sunt scrise in gen pamfletar si vor fi tratate ca atare.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei