Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 nov 2008 - Anul XIII, nr. 275 (3956)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu afirmă că 85% din produsele din supermarketurile noastre sunt româneşti

Vineri, 21 Noiembrie 2008 (14:12:10)
Şeful statului a declarat, vineri, că, în ciuda afirmaţiilor care susţin contrariul, 85% din produsele din supermarket-uri sunt româneşti şi, de asemenea, că nu a constatat diferenţe semnificative în defavoarea maşinii Dacia Logan, cu care a circulat prin Bucureşti, faţă de automobilul Volkswagen.

El a făcut această declaraţie la finalul vizitei făcute, vineri, la Ploieşti, la Uzina producătoare de utilaj petrolier Upetrom "1 Mai".

Răspunzând unei întrebări, Băsescu a afirmat că a renunţat la vechea sa maşină, în favoarea unei Dacii Logan. Întrebat dacă a constatat diferenţe semnificative între automobilul Volkswagen Golf pe care îl conducea şi Dacia Logan pe care o conduce acum, preşedintele a spus că nu există astfel de diferenţe în condiţiile în care a circulat cu Loganul pe distanţe mici, în Bucureşti.

Băsescu a explicat că singura diferenţă între un Logan de serie şi cel aparţinând SPP este faptul că acesta din urmă este supus unui control zilnic din partea forţelor de protecţie.

Întrebat dacă îşi va cumpăra o Dacie proprietate personală, şeful statului a răspuns că în calitatea sa de preşedinte nu are nevoie de o maşină proprietate personală.

La întrebarea reporterilor dacă de anul viitor va avea nevoie de o astfel de maşină, Băsescu a răspuns: "Dacă o să vreau".

Întrebat dacă a cumpărat din magazine, aşa cum a promis, produse româneşti, preşedintele a răspuns afirmativ, menţionând că a cumpărat unt.

În opinia lui Băsescu, trebuie să se iasă din demagogia promovată la posturile de televiziune de producătorii care susţin că în, magazinele mari, 80% din produse sunt de import.

El a ţinut să a ţinut să precizeze că 85% din produsele care se vând în supermarket-urile româneşti sunt fabricate în România.

Băsescu a declarat jurnaliştilor că va continua să folosească produse româneşti pentru a susţine economia românească.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni seară, la Craiova, că "începând de mâine" va circula cu o Dacie pe care o va cere de la SPP, în loc de Volkswagen şi că va cumpăra numai produse româneşti, pentru a ajuta economia naţională, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni seară, după întâlnirea pe care a avut-o cu conducerea companiei Ford România, că recesiunea economică din Europa produce efecte negative şi asupra economiei naţionale prin scăderea exporturilor.

Eu circul, când conduc eu, un Volkswagen. De mâine (n.r. - marţi), vă asigur că voi circula cu o Dacie. Tot de mâine, mă uit de zece ori atunci când fac cumpărăturile sâmbăta şi duminica, deci de săptămâna viitoare, să cumpăr roşii româneşti, lapte românesc, unt românesc. Aşa fiecare din noi poate ajuta economia românească", a declarat Traian Băsescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu afirmă că 85% din produsele din supermarketurile noastre sunt româneşti.
 Vizualizări articol: 555 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
Băsescu afirmă că 85% din produsele din supermarketurile noastre sunt româneşti2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei