Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 nov 2008 - Anul XIII, nr. 275 (3956)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Unii aproape de fotbal, alţii aproape de tenis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poate lui Hector Cuper să i se potrivească mai bine porecla Domnul Aproape, care se vântură pe lângă antrenorul Rapidului, portughezul Peseiro. Cuper a ajuns de multe ori să joace cu trofee europene pe masă, la care se adaugă acel titlu pierdut cu Inter în ultima etapă... De fiecare dată, deşi părea că trebuie doar să întindă mâna, totul dispărea precum Fata Morgana. O singură dată, cu Mallorca, a ridicat o cupă deasupra capului, Supercupa Spaniei (nota bene, pentru a putea disputa acest meci, a jucat finala Cupei Spaniei, pierdută în faţa Barcelonei, dar pe care a reuşit să se răzbune în Supercupă). Ei bine, curba descendentă a carierei lui Cuper (sezonul trecut a retrogradat cu Parma!) a continuat prin această cooptare a sa la echipa naţională a Georgiei, ceea ce echivalează, fără intenţia de a jigni pe cineva, cu ieşirea din fotbalul mare. Pe lângă modestul standard fotbalistic al georgienilor, argentinianul Cuper a nimerit şi într-o zonă sensibilă, recentul conflict armat obligându-l să joace pe teren neutru un meci din actuala campanie de calificare.

Cu toate acestea, miercuri seară georgienii ne-au condus şi ne-au graţiat de câteva ori cu o generozitate izvorâtă dintr-o înduioşătoare naivitate. Cuplul Tamaş şi Rădoi ar fi fost pâine albă de mâncat pentru nişte atacanţi cât de cât versaţi. Rădoi s-a făcut de baftă, dar a avut baftă că a scăpat fără accidentare după ce s-a împiedicat în gazon, însă despre Ogăraru nu se poate spune acelaşi lucru după acea aterizare nefericită. Aproape nesperat, cu debutanţi vag promiţători şi veterani aproximativi, am reuşit să revenim şi să câştigăm, deşi un rezultat de egalitate părea mai aproape de adevăr.

Perplexitatea vine de la rezultatul sârbilor, care a şters pe jos cu Bulgaria, fosta noastră adversară. 6-1, un scor împrumutat de la conaţionalul Djokovic, recent campion al campionilor. Parcă pentru a nu se lăsa mai prejos, Brazilia a replicat cu un 6-2 administrat fraţilor mai mari de limbă portugheză. Firesc debut cu dreptul şi pentru Maradona la cârma naţionalei, deşi din atac au lipsit tocmai piticii atomici Messi şi Aguero. Cu aceştia doi, data viitoare se pot inspira din finala cupei Davis şi poate o pun de un tiebreak!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unii aproape de fotbal, alţii aproape de tenis.
 Vizualizări articol: 953 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unii aproape de fotbal, alţii aproape de tenis0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei