Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 nov 2008 - Anul XIII, nr. 275 (3956)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Declaraţii

Geoană afirmă că a refuzat „emisarii lui Băsescu şi ai PD-L”

Vineri, 21 Noiembrie 2008 (18:32:02)
Social-democraţii nu vor să ajungă la „cârdăşie cu partidele de dreapta” şi nici să guverneze sub un alt premier decât de la PSD, a afirmat, vineri, la Suceava, preşedintele PSD, Mircea Geoană. Aflat în turneu electoral în judeţele din Moldova, Mircea Geoană a declarat, într-o conferinţă de presă, la Suceava că preşedintele României, Traian Băsescu şi PD-L au transmis o ofertă de cooperare în viitorul guvern, ofertă care ar fi fost declinată de social-democraţi. „Există numeroase semnale pe care le-am primit din partea preşedintelui Băsescu şi a PDL, în mod evident, în care s-a făcut o ofertă către partidul nostru sau către reprezentanţi ai partidului. PSD, în pofida faptului că noi câştigăm aceste alegeri, primeşte emisari să intre vioara a doua într-o guvernare cu prim-ministru PDL şi bineînţeles, probabil, cu un candidat mai moale în 2009 la prezidenţiale. Aceasta este oferta pe care PSD a primit-o, vă puteţi imagina care a fost răspunsul principalului partid din România, care are vocaţia de a conduce România: refuz net. Câştigăm alegerile, formăm guvernul. Traian Băsescu şi-ar dori un candidat al PSD care să facă figuraţie în 2009 şi el să mai câştige un mandat. Nu şi-a găsit clienţii la PSD. Vom câştiga alegerile parlamentare şi prezidenţiale”, a afirmat Mircea Geoană. Întrebat dacă ar renunţa să solicite postul de prim-ministru, dacă PSD va câştiga alegerile dar nu va avea majoritatea în Parlament, răspunsul preşedintelui PSD a fost: „Câştig alegerile, fac majoritatea şi nu guvernăm? Înseamnă că nu trăim într-o ţară europeană”.Pe de altă parte, Mircea Geoană a arătat că PNL şi PDL încearcă reconstituirea Alianţei D.A., să rămână „în aceeaşi cârdăşie” după alegerile din 30 noiembrie şi a cerut românilor să dea „întreaga încredere” pentru un guvern PSD şi PC.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană afirmă că a refuzat „emisarii lui Băsescu şi ai PD-L”.
 Vizualizări articol: 782 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană afirmă că a refuzat „emisarii lui Băsescu şi ai PD-L”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei