Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 nov 2008 - Anul XIII, nr. 275 (3956)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

“Părintele spiritual” al Iulius Mall

Stelian Nistor a devenit „Cetăţean de onoare” al Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Actorul sucevean Stelian Nistor, asociatul omului de afaceri Iulian Dascălu, care săptămâna trecută a inaugurat Iulius Mall Suceava, a devenit de ieri cetăţean de onoare al municipiului reşedinţă de judeţ.

Propunerea pentru acordarea acestui titlu a venit din partea primarului Sucevei, Ion Lungu, în semn de recunoştinţă atât pentru meritele sale artistice, dar în special pentru implicarea sa în realizarea unei investiţii de peste 60 de milioane de euro – Iulius Mall Suceava.

“De-a lungul timpului, sucevenii au avut numeroase ocazii de a se mândri cu performanţele actorului Stelian Nistor, distribuit în filme şi piese de teatru care s-au bucurat de succes în rândul spectatorilor şi telespectatorilor din România şi din străinătate. Stelian Nistor a fost, de asemenea, prezent în viaţa culturală a municipiului Suceava, implicându-se în realizarea unor evenimente precum festivaluri şi concursuri de teatru. Implicarea lui în viaţa comunităţii noastre culminează cu realizarea unei importante investiţii în municipiul Suceava, cu impact economico-social, fiind practic părintele spiritual al Iulius Mall Suceava. Fără insistenţele sale pe lângă Iulian Dascălu, această investiţie ar fi fost făcută în alt oraş”, a declarat Ion Lungu, în plenul şedinţei de ieri a Consiliului Local.

Stelian Nistor a fost o perioadă la conducerea Teatrului “C.I. Nottara” Bucureşti, iar din 2000 este profesor asociat la Universitatea Naţională de Apărare “Al. I. Cuza”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stelian Nistor a devenit „Cetăţean de onoare” al Sucevei.
 Vizualizări articol: 2993 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.89/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.9 din 9 voturi
Stelian Nistor a devenit „Cetăţean de onoare” al Sucevei1.959

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Kkt trimis de
(21 nov 2008, 22:01:25
de ce e asta cetatean de onoare? ce a facut asta? a pus o vorba buna pentru un centru comercial? a dat o sansa celor care ies ingineri din facultate, sa lucreze vanzatori in mall. Frumos oras ! V-as face la toti cate o cruce !

Inteleg ca e criza, dar 20% din cladire nu e gata printre care si multiplexu ... ( singurul lucru care ma interesa din tot mall-ul ), dar in schimb cafenele, fast food-uri si haine la supra pret ca doar is din mall.

Suntem singura tara care in plina criza financiara baietii cu lanturile de magazine au crestere la vanzari, dor na vine Craciunul si trebuie sa mancam si sa bem de pe acum....

Mentalitate balcanica, tipic a`la Romania.

Le urez succes celor din mall si mult spor la prostit lumea @

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei