Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 nov 2008 - Anul XIII, nr. 275 (3956)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Probleme

Câinii unui cioban, împuşcaţi de braconieri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Câinii unui cioban din localitatea Bădeuţi, oraşul Milişăuţi, au fost împuşcaţi miercuri noapte, la stâna pe care acesta o are amenajată într-o zonă de câmp. Ciobanul care era la stână a reuşit doar să vadă un jeep de culoare gri, cu numere de înmatriculare din Marea Britanie.

Proprietarul câinilor, Gheorghe Cazac, este convins că indivizii care au tras sunt braconieri, varianta fiind considerată foarte probabilă şi de poliţie, prezenţa braconierilor fiind semnalată în pădurea de pe raza localităţii Burla, aflată în apropiere.

Gheorghe Cazac ne-a explicat că stâna este situată pe un teren aflat în proprietatea sa pe o rază de trei hectare şi era păzită de doi câini ciobăneşti. Conform obiceiului, peste noapte unul a fost lăsat dezlegat, pentru a împiedica hoţii să se apropie de oi.  

„În jurul orei 23.30, ciobanul de la stâna mea a auzit mai multe focuri de armă. Era în vagonul de dormit şi până a ieşit afară amândoi câinii au fost împuşcaţi. Şi alţi ciobani din zonă au mai văzut noaptea maşina de teren cu numere de Anglia, auzindu-se şi împuşcături. Din ce spun oamenii, sunt nişte băieţi din Burla care fac braconaj”, povesteşte bărbatul. Unul dintre câini a fost ucis pe loc, în timp ce celălalt a fost doar rănit, fiind dus la medicul veterinar din sat.

Bărbatul a anunţat poliţia despre caz şi speră să identifice maşina şi pe proprietarul ei cu ajutorul consătenilor care au mai văzut-o.

 

Probleme mari cu braconierii

Acesta este deja al treilea incident din această lună în care sunt implicaţi braconieri. La mijlocul săptămânii trecute, pe fondul de vânătoare Măgura, de pe raza comunei Breaza, după o pândă organizată, mai mulţi paznici de vânătoare şi jandarmi au surprins un grup de braconieri, care tocmai împuşcaseră doi mistreţi. Indivizii au tras spre oamenii legii şi au dispărut, rămânând încă neidentificaţi.

La începutul acestei luni, la Marginea, la complexul de vânătoare „Codrii Voivodesei”, alţi braconieri au împuşcat un cerb, un porc mistreţ şi un căprior, fiind identificaţi ulterior.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Câinii unui cioban, împuşcaţi de braconieri .
 Vizualizări articol: 722 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Câinii unui cioban, împuşcaţi de braconieri5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Legati aventurierii! trimis de
(21 nov 2008, 17:30:47
toti prostii care au facut 2 lei pe-afara vin si se dau in stamba acasa.

Plavanilor!Banii nu tin loc de minte! Iar pentru ce-ati facut trebuie sa dati seama.

Daca impuscatul cainilor va face sa va simtiti barbati,ce v-ar putea face sa deveniti oameni?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei