Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 nov 2008 - Anul XIII, nr. 275 (3956)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tăriceanu: Campania electorală e ca un meci de fotbal, unii doar stau în tribune şi aruncă petarde

Vineri, 21 Noiembrie 2008 (13:34:58)
Premierul Tăriceanu a fost singurul care s-a prezentat, vineri, la dezbaterea iniţiată de ASE, liderul PNL subliniind că ceilalţi doi lideri politici pe care îi provocase la o astfel de discuţie, Theodor Stolojan şi Mircea Geoană, au invocat drept scuză dezbaterile televizate de săptămâna viitoare.

Tăriceanu a arătat că ar fi dorit o dezbatere cu reprezentanţii celorlalte două partide importante, PSD şi PD-L, pe tema programului Guvernului de creştere economică şi că regretă faptul că reprezentanţii celor două partide nu au acceptat această invitaţie.

"Cred că ar fi fost foarte util să vedem o confruntare de idei sau de programe, pentru că, altfel, campania electorală o să rămână veşnic acelaşi lucru pe care l-am văzut de 20 ani încoace. Va fi ca un meci de futbol, la care unii doar stau în tribună şi aruncă cu petarde. Aşa seamănă şi campania electorală de la noi", a spus Tăriceanu.

Primul-ministru a arătat că adversarii săi politici au găsit diferite motive pentru a nu da curs invitaţiei, subliniind că săptămâna viitoarea vor avea loc astfel de dezbateri televizate. Tăriceanu a confirmat acest lucru, dar a arătat că respectivele dezbateri vor avea mai mult teme politice şi nu se vor putea concentra doar pe teme economice.

Liderul PNL, premierul Călin Popescu Tăriceanu, a transmis, joi, preşedintelui PSD, Mircea Geoană, şi prim-vicepreşedintelui PDL, Theodor Stolojan, o scrisoare prin care îi invita să participe vineri, 21 noiembrie, la o dezbatere televizată despre programele propuse românilor de către aceste partide.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, i-a răspuns printr-o scrisoare liderului PNL Călin Popescu Tăriceanu, transmiţându-i că este dispus să-i asculte "explicaţiile pentru guvernarea dezastruoasă", însă la Botoşani, unde are programate acţiuni electorale.

La rândul său, prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan i-a transmis, printr-o scrisoare deschisă, liderului PNL Călin Popescu Tăriceanu, că dezbaterea la care a fost invitat de acesta nu poate avea loc vineri şi că au fost deja convenite întâlniri pentru săptamâna viitoare, unde speră că premierul va fi prezent

"Dezbaterea la care m-aţi invitat nu poate avea loc vineri. Întâlnirea a fost deja programată, cu acordul dumneavoastră şi al domnului Geoană, şi va avea loc de patru ori, în zilele de miercuri, joi şi vineri ale săptamânii viitoare. Vă reamintesc că aceste dezbateri televizate au fost programate cu mai mult de o săptamână în urmă şi ele urmăresc tocmai informarea publicului asupra situaţiei economice şi a soluţiilor de combatere a crizei", îi transmite Stolojan lui Tăriceanu.

În plus, Guvernul a emis, joi seara, un comunicat în care anunţă că premierul Călin Popescu Tăriceanu a răspuns pozitiv unei invitaţii primite din partea rectorului Academiei de Studii Economice la o dezbatere economică şi speră ca şi "ceilalţi doi lideri politici" să accepte invitaţia pentru vineri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu: Campania electorală e ca un meci de fotbal, unii doar stau în tribune şi aruncă petarde.
 Vizualizări articol: 457 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tăriceanu: Campania electorală e ca un meci de fotbal, unii doar stau în tribune şi aruncă petarde0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei