Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 nov 2008 - Anul XIII, nr. 268 (3949)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ministrul Mediului a fost taximetrist pentru două ore

Joi, 13 Noiembrie 2008 (14:07:18)
Ministrul Mediului, Attila Korodi, care este candidat UDMR la parlamentare, a fost, joi dimineaţă, pentru două ore, taximetrist la dispoziţia solicitanţilor din Miercurea Ciuc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Joi dimineaţă, la ora 7.00, ministrul Korodi s-a aşezat la volanul unui taximetru aparţinând unei companii din Miercurea Ciuc şi a aşteptat comenzile venite prin dispecerat.

Pentru că intenţia sa de a face pe taximetristul a fost mediatizată la un post de radio local cu o zi înainte, foarte mulţi clienţi au cerut, în mod expres, să fie serviţi de Korodi, în timp ce alţii au aflat în compania cui călătoresc abia după ce s-au urcat în taxi.

"Oamenii pe care i-am condus la locurile de muncă sau unde aveau treabă s-au manifestat la modul cel mai diferit: de la uimire până la bucurie, am văzut toată gama de reacţii, alţii nu au vrut în ruptul capului să creadă că sunt chiar eu”, a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX, Korodi Attila.

El a spus că majoritatea comenzilor au fost primite din partea oamenilor care se grăbeau să ajungă la serviciu şi de la mamele care îşi duceau copiii la grădiniţă sau la şcoală.

Clienţii candidatului UDMR nu au fost taxaţi de sistemul de contorizare al taximetrului, ci fiecare a plătit cursa cât a dorit, iar banii adunaţi de Korodi Attila din taximetrie vor fi donaţi Secţiei de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc.

În cursul după-amiezii de joi, actualul ministru al Mediului îşi va continua experienţa de taximetrist între orele 16.00 şi 18.00, aşteptând comenzile locuitorilor reşedinţei harghitene.

Attila Korodi este candidatul UDMR pentru Colegiul unimominal nr. 1, Miercurea Ciuc, la Camera Deputaţilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministrul Mediului a fost taximetrist pentru două ore .
 Vizualizări articol: 537 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ministrul Mediului a fost taximetrist pentru două ore0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei