Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 nov 2008 - Anul XIII, nr. 268 (3949)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bani murdari

Flagrantul „şpăgii pentru poliţist”, filmat de ofiţerii anticorupţie

Joi, 13 Noiembrie 2008 (16:25:57)
Flagrantul de acum două zile, în urma căruia instructorul auto Mihai Răileanu, de 56 de ani, din municipiul Suceava, a fost prins după ce a primit 200 de euro de la două dintre cursantele sale, cărora le-a spus că nu pot obţine permisul de conducere dacă nu dau şpaga pentru poliţistul care urma să le examineze, a fost filmat de ofiţerii anticorupţie, pe baza unei autorizaţii emise de procurori şi confirmată de instanţele judecătoreşti.Direcţia Generală Anticorupţie Suceava a furnizat, joi, mass-media imagini din timpul flagrantului, fragmente din înregistrarea video făcută de anchetatori putând fi urmărite şi pe site-ul ziarului nostru. Toată povestea a ieşit la iveală după ce o tânără a sesizat DGA Suceava cu privire la faptul că instructorul cu care a făcut şcoala de şoferi i-a cerut bani, pentru a-i facilita promovarea probei practice a examenului de conducere auto, intervenind pe lângă poliţistul examinator din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere. Instructorul, a povestit tânăra, i-a atras atenţia că, în cazul în care nu va da „şpaga pentru poliţist”, nu va trece examenul şi nu îşi va lua permisul de conducere.„În momentul realizării flagrantului, asupra instructorului s-a găsit suma de 200 euro, stabilindu-se că 100 de euro proveneau de la denunţătoare, iar restul de bani de la o altă candidată, căreia instructorul i-a promis, de asemenea, că o va ajuta să promoveze examenul auto”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al DGA Suceava, subcomisarul Cristian Macsim. Acesta a precizat că Mihai Răileanu este cercetat în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă, faptă pedepsită cu închisoarea de la 2 la 10 ani. 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flagrantul „şpăgii pentru poliţist”, filmat de ofiţerii anticorupţie.
 Vizualizări articol: 1368 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Flagrantul „şpăgii pentru poliţist”, filmat de ofiţerii anticorupţie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei