Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 nov 2008 - Anul XIII, nr. 268 (3949)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Examen picat

Instructor auto prins în flagrant, în timp ce primea “şpaga pentru poliţist”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un instructor auto a fost prins în flagrant, ieri dimineaţă, în timp ce primea de la două dintre cursantele sale suma de 200 de euro, bani care urmau să fie daţi, susţinea respectivul, poliţistului din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere care ar fi participat la examenul de conducere.

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie Suceava au fost sesizaţi, ieri, de două tinere din municipiul Suceava, în vârstă de 28, respectiv 33 de ani, cum că instructorul cu care au făcut şcoala de şoferi le-a cerut câte 100 de euro de fiecare, pentru a le asigura obţinerea permisului de conducere.

Banii, susţineau cele două tinere că le-ar fi spus instructorul auto, ar fi urmat să ajungă la poliţistul cu care trebuiau să dea proba practică a examenului de conducere.

Împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, ofiţerii anticorupţie au pus la cale un flagrant.

Instructorul auto cu pricina, Mihai Răileanu, în vârstă de 56 de ani, din municipiul Suceava, a fost prins de oamenii legii, în maşina sa, în momentul în care a luat cei 200 de euro de la cele două cursante ale sale.

Potrivit anchetatorilor, Răileanu a declarat în timpul audierilor că banii ar fi urmat să fie daţi poliţistului examinator din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere, pentru ca acesta să fie mai indulgent cu cele două tinere care încercau să obţină permisul de conducere.

Faţă de instructorul auto, a comunicat, ieri după-amiază, Biroul de Presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, s-a început urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, faptă pedepsită cu închisoarea de la 2 la 10 ani. 

Anchetatorii spun că vor continua cercetările şi faţă de poliţistul care urma să participe la examinare, deşi faţă de acesta nu sunt probe că ar fi fost implicat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Instructor auto prins în flagrant, în timp ce primea “şpaga pentru poliţist”.
 Vizualizări articol: 1377 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Instructor auto prins în flagrant, în timp ce primea “şpaga pentru poliţist”5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... de risul curcilor trimis de
(13 nov 2008, 11:13:31
...pai nu trebuia sa asteptati pina instructorul ii dadea banii politistului si dupa aia sa interveniti? Nu ma mira nimic ca sinteti politisti doar da parca a participat si un procuror si asta deja ma depaseste,ori nu ati citit nimic in viata ma refer la romane polititste ori sinteti mai prosti decit permita legea si o alta varianta - a-ti facut-o intentionat ca sa nu patati imaginea politiei in general!
2.   Asa e trimis de
(13 nov 2008, 11:56:20
EGAl 1 are dreptate. La fiecare examen se ia spaga. Asa ca data viitoare va puteti repara greseala. Sper numai sa se gaseasca cineva sa reclame, ca DGAS nu a auzit de autosesizare. Sotia mea a facut recent scoala de soferi si stia ca daca nu va plati 100 de euro nu va lua. Nu am fost de acord si din fericire a dat cu un politist care nu ia spaga. Spagarii te pica la examen chiar daca esti expert. Asa a patit unul recent, care livra piza in Italia fara permis si nu a vrut sa cotizeze. Daca cititi acest mesaj si urmati o scoala de soferi, dati un telefon la DGAS si denuntati-i pe spagari. Pe banii vostri ei isi fac vile, isi iau masini de lux, etc.
3.   Vor continua...cercetarile ??! trimis de
(13 nov 2008, 12:48:03
si ma rog , cum au de...gand sa mai continue aceasta...mascarada ??

sa nu-mi...spuneti ca "specialistii" impreuna cu...raritatea suceveana (procurorul) , vor merge la cel de la...permise si-l vor intreba ...direct si cu...inima pe mana daca voia sau nu...voia sa primeasca ...gologanii ?!!!

daca tot voiati sa...emiteti o mascarada , ca sa aratati..."capacitatea voastra" , puteati sa-i cereti...cateva indicii de genul...ce si cum , de la acea..."actoritza" din...puscarie (articolul de mai sus).

data ...viiitoare , dati-va mai multa...silinta...intelectuala si de...specialitate ca e nenorocire cu...voi.

auzi la...ei ; VOR CONTINUA....CERCETARILE !!!

dar....INCOMPETENTA nu are...granitze , asa ca pot ...continua ....
4.   Gata cu spagarii trimis de
(13 nov 2008, 19:56:30
asta e nimic , e zero , sa-i prindeti voi pe aia care isi trag 1.000 euro pentru tot tacamul , adica sala+traseu .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei