Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 nov 2008 - Anul XIII, nr. 268 (3949)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Măsuri

Indicatoarele rutiere şi turistice din judeţ vor fi refăcute

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Întregul sistem de indicatoarele rutiere şi turistice din judeţul Suceava va fi refăcut, a anunţat ieri preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur. El a precizat, în cadrul unei întâlniri cu primarii suceveni, că numărul indicatoarelor turistice din judeţ este insuficient şi nu asigură o îndrumare corectă a celor care vizitează această zonă.

„Aşa cum este situaţia în momentul de faţă, orice turist care vine pentru prima dată în judeţul Suceava are toate şansele să se rătăcească şi să nu ajungă acolo unde îşi doreşte. Iar acest lucru nu este normal să se întâmple într-un judeţ turistic”, a declarat Flutur.

El a precizat că a solicitat întocmirea unui program concret pentru semnalizarea corespunzătoare a tuturor drumurilor din judeţul Suceava, care ar urma să fie implementat de primării, secţiile Drumurilor Naţionale, Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Suceava şi Poliţia Rutieră Suceava.

„Oricine intră în judeţ trebuie să se poată orienta uşor şi să ajungă la obiectivele turistice fără să fie nevoit să se oprească pentru a cere informaţii”, a mai spus şeful administraţiei judeţene.

 

Măsuri pentru amenajarea drumurilor destinate căruţelor şi tractoarelor

Preşedintele CJ Suceava a mai precizat că în cadrul discuţiilor pe care le-a avut cu primarii suceveni, le-a solicitat acestora ca până în data de 15 decembrie a.c. să înainteze propuneri cu viitoarele trasee ale drumurilor destinate căruţelor şi utilajelor agricole. Flutur a mai spus că instituţia pe care o conduce lucrează la o strategie pentru amenajarea acestor trasee, la care participă şi Poliţia Rutieră, precum şi secţiile Companiei de Drumuri Naţionale din judeţ.

El a explicat că drumurile pentru căruţe şi utilaje agricole vor fi amenajate pe marginea drumurilor europene şi naţionale, astfel încât circulaţia pe aceste rute să nu fie perturbată. „Astfel ar creşte securitatea traficului pe drumurile naţionale, ştiut fiind faptul că foarte multe accidente grave au loc cu implicarea căruţelor sau a unor utilaje agricole”, a mai spus Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Indicatoarele rutiere şi turistice din judeţ vor fi refăcute.
 Vizualizări articol: 1185 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Indicatoarele rutiere şi turistice din judeţ vor fi refăcute5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   "Indicatoarele refacute" trimis de
(13 nov 2008, 12:04:02
Pai hotarativa d_nul Flutur, ori trenuletul prin orasul Suceava, ori indicatoare refacute. Cam prea multe deodata. Ar putea sa va strice la sanatate. Altcineva se lauda cu trotuarele refacute. Asta este f.b. pentru pd_l. TOT INAINTE.

>>> intrebare: PE CAND DRUMURILE DIN ORASUL SUCEAVA ???
2.   INDICATOARE? trimis de
(13 nov 2008, 13:45:44
Da, numai de astea mai avem nevoie acum. Pe linga drumuri nerealizate, asfaltari de mintuiala, pavaje, borduri, scuaruri inalte, sensuri giratorii la fiecare colt de strada, strazi cu trafic sufocant, numai indicatoare lipsesc. Si ce naiba sa faca turistul care urmeaza indicatorul si vede ca podul este blocat pentru reparatie, ca drumul este deviat pe nu stiu unde ca se lucreaza la un podet, ca are de asteptat la un semafor si vede muncitorii de la drumuri sprijiniti in lopata sau dormind intinsi pe jos? Se va lua dupa indicatoare, logic. Poate doar daca indicatoarele de care se vorbeste sunt suspendate in aer si turistul va veni cu elicopterul.
3.   Sa se rataceasca? trimis de
(14 nov 2008, 08:22:57
Cum naiba sa nu se rataceasca daca fiecare indicator este inconjurat de moaca dumitale cu fel de fel de sloganuri de campanie? Cand ajungi intr-o intersectie, cauti indicatorul printe benerele si posterele amplasate si renunti dezgustat sa te mai intereseze daca ai prioritate. Propun sa instalezi indicatoare de genul " Daca aveti nervi tari, Moldovita e la 50Km "Judet in reconstructie, reveniti peste 50 ani" sau "Acum intelegeti de ce am construit atatea manastiri? Sa avem unde ne ruga sa scapam de acesti conducatori. Si ne rugam in continuare! Este singurul lucru ce ne-a mai ramas!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei